به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، «گردشگری غذایی» به تبلیغ گردشگری و جذب توریسم در ایران از جنبه دیگری پرداخته است. چشیدن طعم و مزه غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران و انتقال حس خوب آن به مخاطب خارجی در کنار معرفی آثار تاریخی و دیدنی هر شهر از اهداف این برنامه است.
این برنامه به اکثر استانهای ایران از جلمه مازندران، گیلان، جنوب، استان مرکزی، قم ، تهران و ... سفر کرده و ضمن معرفی غذاهای محلی شهرهای مختلف این استانها، طرز پخت آن را نیز آموزش می دهد.
«گردشگری غذایی» تولید گروه فرهنگ و معارف اسلامی به نویسندگی مهدیس حسینی لاریجانی، در رادیوهای برون مرزی به زبانهای مختلف ترجمه شده و برای مخاطبان خارجی پخش میشود.
https://parstoday.ir/