امروز يك شنبه  ۱۵ مهر ۱۴۰۳
روش جالب مربیان کشتی برای نمایش اعتراض خود در مسابقات
روش جالب مربیان کشتی برای نمایش اعتراض خود در مسابقات

نقش ویدئوچک در روند کار داوران کشتی

مشاهده ۱۸۹
۱۴۰۱/۰۸/۲۶- ۱۳:۴۲
تعداد بازدید:189

محمد ابراهیم امامی، پیشکسوت و داور کشتی گفت: من اکنون بیش از ۴۷ سال می‌شود که در ورزش کشتی فعالیت دارم؛ در سال‌های ابتدایی شروع این ورزش من در مسابقات شرکت می‌کردم و در سطح بین‌المللی کشتی می‌گرفتم. با گذر زمان تصمیم گرفتم تا به داوری کشتی روی بیاورم و موفق شدم در المپیک نیز داوری کنم و در نهایت این روزها به عنوان تحلیلگر تیم ملی در مسابقات جهانی حضور پیدا می‌کنم و قوانین را برای کشتی‌گیرها و مربیان مطرح می‌کنم.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، امامی اظهار داشت: متاسفانه قوانین کشتی، بر خلاف ورزش‌های دیگر مانند والیبال یا فوتبال، بسیار سریع تغییر پیدا می‌کنند. طی چندسال گذشته نیز می‌خواستند کشتی را از المپیک حذف کنند و به همین دلیل همواره قوانین آن در حال تغییر بوده‌اند. با این وجود تغییراتی که در کشتی صورت گرفته‌اند باعث جذاب‌تر شدن آن شده‌اند و اکنون مخاطبان کشتی بیشتر از تماشای این ورزش لذت می‌برند و تعداد آن‌ها نیز افزایش یافته است.

 وی افزود: من در کنار داوری و تحلیل، سخنگوی فدراسیون کشتی نیز هستم؛ اما برای گزارشگری ورزش کشتی باید با بسیاری از رسانه‌های داخلی و خارجی در ارتباط باشم و نیاز به تجربه بسیاری در صداپیشگی دارم.

 او اظهار داشت: من سال ۵۴ وارد ورزش کشتی شدم و در آن زمان در رشته کشتی آزاد فعالیت می‌کردم و در آن رشته کشتی زیرگیری بیشتر صورت می‌گرفت. از سال ۵۹ به بعد به کشتی فرنگی روی آوردم و عناوین خود در سطح استانی و کشوری را در این کشتی به دست آوردم.

 پیشکسوت و داور کشتی گفت: افراد در کشتی با توجه به توانایی‌ها و قدرت‌های بدنی خود به سمت رشته‌های مختلف کشتی راهنمایی می‌شوند و به همین دلیل نیز من به سمت کشتی فرهنگی رفتم و توانستم در آنجا پیشرفت چشمگیری داشته باشم و از دستاوردهایم لذت ببرم.

 امامی ادامه داد: داوری در کشتی به دلیل نکات ریزی که دارد سخت‌ترین نوع قضاوت را در بین ورزش‌ها به خود اختصاص می‌دهد؛ رشته کشتی به دلیل پیچیدگی فنونی که دارد تشخیص امتیاز‌ها در آن بسیار سختی خاص خود را دارد.

 وی افزود: من سعی کردم در تمامی مواقع کنترل رفتار خود را داشته باشم و عصبانی نشوم چرا که داورانی که آرامش خود را از دست می‌دهند نمی‌توانند به درستی قضاوت کنند. من همواره سعی کردم اعتراض مربیان را درک کنم چرا که آن‌ها مسابقه را از دید خود می‌بینند؛ اما به طور کلی مربیان روشی به نام به چالش کشیدن دارند که در طی آن یک لامپ را به نشانه اعتراض روشن می‌کند.

 او اظهار کرد: اگر داور وسط در تصمیم‌گیری خود اشتباهی کرده باشد هیئت‌ داورن آن را بررسی می‌کنند و برای تایید یا تکذیب اعتراض نظر می‌دهند. به دنبال این قوانین داوران اکنون با ذهن آرام‌تری نظرات خود را اعلام می‌کنند. اکنون ویدئو چک به داوران بسیار کمک می‌کند که در نهایت تصمیم درست را بگیرند.

 گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم می‌رود و تهیه کننده این برنامه نیز یاسر معظمی‌گودرزی است. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمان‌های برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini. irani بارگذاری می‌شود.



 

امتیاز شما