برنامه زنده #162 در چهارمین گفتوگو میزبان حسن وارسته، نویسنده بچه مهندس 3 بود.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، حسن وارسته درباره ایده شکلگیری بچه مهندس 3 و پخش آن در ماه مبارک رمضان گفت: بچه مهندس از معدود سریالهایی است که فصلبندی آن پیشبینی شده بود؛ یعنی داستان بچهای است که به بلوغ وجوانی میرسد. نگارش ابتدایی آن را سجاد ابوالحسنی انجام داده بود و چون از فصل دوم وارد این قصه شدم، از امیر شاداب خواهش کردم در این کار در کنارم باشد و با کمک او تلاش کردم بحران هویت و تم جستوجو را در فصل دوم بیاورم.
وی در ادامه گفت: ما قسمت دوم را با تم عشق به پایان رساندیم و با این تصمیم که جواد هدفی برای آیندهاش دارد، وارد فصل 3 شدیم و در این فصل سعی کردیم نبوغ جواد و درجه علمی او را به بیننده نشان دهیم.
وارسته در پاسخ به احسان بکایی مجری برنامه #162 درخصوص ساخت فصل 4 سریال گفت: قصه بچه مهندس 3 در این فصل به اتمام رسیده است اما ممکن است پتانسیل جواد بهدلیل نخبگی، ماجراهای 1401 و اجتماعی را دنبال کند که البته این موضوع به اقبال عمومی و تصمیم مدیران صداوسیما دارد.
این نویسنده درباره استفاده از لهجه و حضور بازیگران جوان و پیشکسوت در بچه مهندس3 گفت: در زمان طراحی قصه، تصمیم گرفتیم جوان نخبه شهرستانی را هم به کار اضافه کنیم، چون سیستان و بلوچستان را کلیشهای دیدیم به سراغ بیرجند رفتیم. فرهاد قائمیان بهخوبی از پس نقش برآمد و بازی خوب او را در کنار روزبه حصاری و چند بازیگر گمنام مشاهده کردیم؛ البته آقای غفاری هم در هدایت بازیگران بهخوبی عمل کرده است.
وارسته در پایان از سریالهایی چون دودکش و دیوار به دیوار که مورد اقبال عموم بود گفت و بچه مهندس را سریالی از پیش طراحی شده دانست که بیشتر به موضوع نخبگان پرداخته است. این سریال در ماه مبارک رمضان هر شب روی آنتن شبکه دو میرود.