امروز شنبه  ۳ آذر ۱۴۰۳
سرویس:اخبار استان‎ها
تاریخ خبر : چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹- ۰۷:۳۹
برنامه‌های سحر و افطار شبکه‌های استانی صداوسیما با رنگ و بویی متفاوت
بیش از دوهزار ساعت ویژه برنامه‌ برای سحر و افطار ماه مبارک رمضان در شبکه‌های استانی صداوسیما، با تکیه بر ظرفیت‌های بومی و گوناگونی‌ فرهنگی، هنری و قومیتی استان‌ها طراحی و پخش می‌شود.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، با توجه به فرا رسیدن ماه رمضان، شبکه‌های استانی صداوسیما برنامه‌های مختلفی را در حوزه‌های گوناگون و در قالب‌ و ساختارهای متنوع برای پخش در دو نوبت سحرگاهی و افطار آماده کرده‌اند که به‌صورت زنده و تولیدی روی آنتن می‌رود.بر این اساس، 988 برنامه با مدت زمان 62 هزار و 560 دقیقه برنامه سحرگاهی با موضوع اهمیت سحر و معنویت سحرگاهان و نیز بیان نیازهای معارفی مخاطبان از قرآن و روایات با تکیه بر ویژگی‌های بومی و محلی استان‌های‌های مختلف کشور و هزار و 289 برنامه ویژه افطار با مدت زمان 63 هزار و 240 دقیقه باهدف ایجاد فضای معنوی و امیدآفرینی و نشاط و نیز بیان مفاهیم و برکات ماه مبارک رمضان و در مجموع 125 هزار و 800 دقیقه برنامه در ماه رمضان امسال از شبکه‌های استانی پخش می‌شوند.استفاده از زیبایی‏‌های طبیعت در فصل بهار و تهیه برنامه خارج از استودیو و در فضای باز به عنوان نخستین اصل در راهکارهای اجرایی تولید برنامه‌های سحرگاهی مد نظر بوده است. همچنین  توجه به سنت‌های بومی و محلی و به نمایش درآوردن آن در سراسر کشور، توجه به موضوع شیوع بیماری کرونا و ارائه اطلاعات لازم در این خصوص در ایام روزه‌داری، پخش ده‌ها آیتم متنوع و شاد ویژه ایام ماه رمضان، سر زدن به سفره‌های افطاری و سحر اقشار مختلف مردم به ویژه کادر درمانی سراسر کشور، پاسخگویی به سوالات شرعی مخاطبان و مطرح کردن احکام شرعی مرتبط با این ماه از موضوعاتی است که در تولید این برنامه‌ها به آن‌ها توجه شده است.در این میان  تهیه گزارش‌ها در برنامه‌های افطار، محدود به مراکز استان‌ها نبوده و حضور مردم در شهرستان‌ها و بخش‌های مختلف استان به بهترین نحو ثبت، ضبط و پخش می‌شود.استفاده از ظرفیت‌های بومی هر استان در تولید برنامه‌ها یکی از مهم‌ترین موضوعات است، به نحوی که سعی می‌شود در طراحی و اجرای برنامه‌ها، گوناگونی‌های فرهنگی، قومیتی و اجتماعی در برنامه‌ها لحاظ و این مسئله موجب غنای بیشتر برنامه‌ها شود.
© 2019- pr.irib.ir - Contact us :pr@irib.ir