به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در دوره شیوع بیماری کرونا یکی از مهمترین دغدغههای افراد استفاده از مواد غذایی مناسب و رعایت بهداشت آن است. مسئلهای که مستقیما به سلامت هر فرد باز میگردد. برنامه «ضربان» به همین مناسبت با دعوت از دکتر آراسب دباغ مقدم متخصص بهداشت مواد غذایی و عضو هیئت علمی ارتش به بررسی مسائل مرتبط با این موضع اشاره میکند.همچنین دکتر بابک عشرتی اپیدمیولوژیست و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این برنامه درباره نگرانیهای همگان در زمینه افزایش ضریب ایمنی بدن و روشهای مقابله با ویروس کوئید 19 صحبت میکند.برنامه «ضربان» با حضور متخصصان و پزشکان شنبه تا پنجشنبه ساعت 16 از شبکه سلامت سیما پخش میشود. این برنامه با هدف پاسخگویی به سوالات مخاطبان درباره بیماریهای مختلف تولید و روی آنتن میرود.