به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، مدیرکل صداوسیمای خراسان جنوبی در این دیدار گفت: پشتیبانی از جبهه مقاومت به صورت مردمی شکل گرفته و همانطور که مردم در دفاع مقدس به صورت خودجوش پای کار آمدند حال نیز آمادهاند تا به مردم مظلوم غزه لبنان و محور مقاومت کمکرسانی کنند.
علیرضا آینهدار افزود: کمک به جبهه مقاومت نیاز به کار فرهنگی و رسانهای دارد که باید در استان انجام شود، مردم باید به طور واضح و روشن بدانند چه اقلامی و از چه طریقی میتوانند به محور مقاومت کمک کنند.
وی بیان کرد: گروههای مردمی هدفمندتر قدم بردارند و حرکتها پشتیبانی شود تا این حرکت به صورت مستمر ادامه داشته باشد.
وی اظهار کرد: در حوزههای مختلف صدا، سیما، خبر و فضای مجازی روزی را نخواهیم داشت که به موضوع کمک به جبهه مقاومت پرداخته نشود، اکنون نیز ۸ گزارش از کمک های مردمی استان در بخشهای خبری، تولیدات در فضای مجازی و سیمای خاوران پخش شده است.
رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: با توجه به شرایط خاص لبنان و آوارگی بیش از یک و نیم میلیون نفر، تصمیم گرفته شده هر استان حمایت از تعداد مشخصی از اردوگاههای آوارگان در لبنان را برعهده گیرد و کمکها مستقیم به همان اردوگاه ارسال شود.
هنری افزود: گام اول بسیج سازندگی ارسال کمکهای مردمی به محور مقاومت و گام دوم آمادگی موکبها و جهادگران تخصصی برای اعزام به این مناطق است که نیاز به حرکت منسجم دستگاهها و همراهی رسانه در همه زمانها دارد.
وی به مهمترین برنامههای هفته بسیج از جمله برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی ۴ اشاره کرد و گفت: این رزمایش با هدف خدمترسانی گسترده به مناطق محروم خراسان جنوبی انجام میشود تا مردم بدانند بسیج ضمن کمک به محور مقاومت از مناطق محروم نیز غافل نیست.
وی همچنین گفت: در هفته بسیج برای اولین بار ۸ نشان ملی فردوس به قهرمانان عرصههای مربوط اعطا میشود تا ضمن تجلیل از الگوهای موفق حرکتهای مردمی در محرومیتزدایی به گسترش گفتمان جهادی میان مردم برسیم.