واحد شعر و موسیقی و سرود صداوسیمای مازندران در سال 1402 بیش از 60 موسیقی و سرود و نماهنگ تولید کرد که بخش زیادی از این آثار در مسیر تحقق اهداف سند تحول رسانه ملی بوده است.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، نقش قرارگاهی این واحد در جذب جوانان و گروههای سرود و دعوت از این آنها در برنامههای مختلف صداوسیما انکارناپذیر است. همچنین کشف استعدادهای بسیار در حوزه خوانندگی، ترانه و آهنگسازی در این واحد، نشان از کارکرد عمیق رسانه در شناسایی هنر جوانانی دارد که رسانه را زمینه و بستر شکوفایی خود دیدهاند. بر این اساس در ابتدای سال گذشته واحد موسیقی با ساخت موسیقی و نماهنگ «میراث یاس» با شرکت بیش از 600 دختر محجبه در لوکیشنهای مختلف از اولین استانهایی بود که در خصوص عفاف و حجاب به تولید نماهنگ پرداخت.
همچنین در محرم سال 1402 با تولید موسیقی و نماهنگ «به نیت عشق»، پاسداشت حرمت سیدالشهدا و شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت. «به نیت عشق» در سه دقیقه روایتگر پدر شهیدی است که به یاد فرزندش یکی از مراثی قدیمی را نوحهخوانی میکند. این نماهنگ در روستای گردشگری کندلوس، یکی از روستاهایی که مورد توجه یونسکو برای ثبت است، تصویربرداری شد. همچنین «لشکر همکلاسیها» از جمله نماهنگهایی بود که واحد شعر و موسیقی و سرود مازندران در یادبود سیزده آبان، با حضور دو هزار دانشآموز دختر و پسر تولید کرد؛ نماهنگی که مورد توجه شبکههای سراسری نیز واقع شد.
علاوهبراین، مرکز مازندران با تولید نماهنگ «انگشت جوهری» با موضوع انتخابات که بارها و بارها در شبکههای سراسری و مراکز پخش شد، نشان داد که در میدان موسیقی میتواند قدرتمندتر از همیشه به دفاع از کیان نظام اسلامیبپردازد. در ضمن واحد موسیقی مرکز مازندران با همکاری مشترک دفتر شعر و موسیقی و سرود استانها و سیمای استانها، برای نخستینبار مستند «نوای دره نور» را با رویکرد محرم و مراثی عاشورایی تولید کرد که در مورد استقبال شبکههای سراسری از جمله، یک، دو، چهار و شبکههای استانی واقع شد. همچنین این واحد برای نخستینبار به زبان انگلیسی آهنگ «بچهها را نکشید» با موضوع غزه و سرود دانشآموزی «لالههای غزه» را به همراه دانشآموزان به خانههای مردم برد. واحد شعر و موسیقی و سرود صداوسیمای مازندران در نهایت نیز با حضور درخشان در جشنواره موسیقی اقوام رسانه به میزبانی سنندج، با کسب سه عنوان، بهترین مرکز موسیقی شناخته شد.