امروز دوشنبه  ۵ آذر ۱۴۰۳

گام نخست بیستمین اجلاس فناوری رسانه برداشته شد

مشاهده ۴۷۸
۱۴۰۲/۰۹/۰۱- ۱۲:۴۵

پوستر بیستمین اجلاس فناوری رسانه با حضور مهندس شریفی معاون توسعه و فناوری رسانه و مهندس بهجت محمدی قائم مقام این معاونت و جمعی از مدیران رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، مهندس شریفی معاون توسعه و فناوری رسانه و رییس اجلاس بیستم فناوری رسانه در حاشیه مراسم رونمایی از پوستر بیستمین اجلاس فناوری رسانه در جمع مدیران خود گفت: نظر به گستردگی زیرساخت فنی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در جغرافیای کشور و با توجه به استقرار ۳۳ مرکز صدا و سیمای استان معاونت توسعه و فناوری رسانه مفتخر است که با ۱۲ اداره کل ستادی خود امر نگهداری و توسعه مورد نیاز این زیرساخت را انجام دهد. در همین خصوص به منظور هم افزایی بین تمامی عوامل ستادی و صف که در مجموع بالغ بر یک سوم نیروهای شاغل سازمان خواهند بود این معاونت سالانه در نیمه دوم اقدام به برگزاری گردهمایی با حضور مدیران کارشناسان تمامی حوزه‌های فنی سازمان با عنوان اجلاس فناوری رسانه می‌کند.

وی در ادامه به اهداف برگزاری اجلاس بیستم پرداخت و اظهار داشت: هدف اصلی برگزاری این اجلاس ضمن ملاقات حضوری و دیدار عوامل تاثیرگذار در پهنه فنی کشور، ارزیابی تمامی واحدهای تابعه و اعلام نتایج آن در زیست بوم عملکردی و ابتکاری و خلاقیت‌های فنی و همچنین ایجاد انگیزه و رقابت سالم و تشویق و تقدیر عوامل برتر توسط دستان با کفایت رئیس محترم سازمان صدا و سیما در حوزه‌های مختلف در راس برنامه‌های اجلاس خواهد بود.

معاون توسعه و فناوری رسانه ادامه داد: در ذیل هدف اصلی برگزاری اجلاس، به منظور افزودگی به این اجلاس، برگزاری سمینارهای علمی‌ با هدف ارتقاء سطح دانش شرکت کنندگان و در دسترس قرار دادن محتوای آن، پذیرش مقالات و ابتکار‌های حوزه‌های فنی و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای صنعت رسانه نیز از اهم فعالیت‌های بیستمین اجلاس فناوری رسانه خواهد بود.

شریفی در خصوص شعار اجلاس بیستم گفت: به منظور انعکاس عملکرد معاونت، همواره اصلی‌ترین محور استراتژی فعالیت‌های این معاونت به عنوان بیانگر شعار اجلاس اعلام می‌شد که با توجه به تاکید ریاست محترم سازمان در نگرش تحولی نسبت به تمامی فعالیت‌های جاری سازمان این معاونت شعار تحول و توسعه پایدار را به عنوان شاخص و محوریت تمامی فعالیت‌های معاونت در سال ۱۴۰۲ اعلام کرده است.

وی از رونمایی تجهیزات بومی در حاشیه اجلاس بیستم خبر داد و افزود: در بخش نمایشگاه صنعت رسانه بخش خاصی به منظور رونمایی از طرح‌های برتر فنی توسط رئیس محترم سازمان صدا و سیما تدارک دیده شده است. این آثار، برگزیده تمامی طرح‌های اجرایی محصول محور و کمیته داوری اداره کل تحقیقات و جهاد خودکفایی معاونت خواهد بود که با خصوصیات کاربردی شدن و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های جاری سازمان صدا و سیما تهیه شده اند.

به گفته معاون توسعه و فناوری رسانه، حفظ و ارتقاء پایداری و امنیت زیرساخت و سیگنال در زنجیره تولید تا انتشار با رعایت ملاحظات پدافند غیرعامل، توسعه بسترهای مختلف انتقال و انتشار جهت ایجاد دسترسی مخاطب به محتوا در هر مکان، زمان و صفحه نمایش، ارتقاء کیفیت صدا و تصویر در زنجیره تولید تا پخش، افزایش جذابیت محتوا و خدمات با استفاده از فناوری‌های نوین برای افزایش مخاطب، توسعه و یکپارچه سازی زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری و حضور موثر در فضای مجازی و شبکه ملی اطلاعات و همچنین توسعه پلتفرم های هوش مصنوعی در فناوری رسانه، از محورهای نشست های تخصصی، مقالات و طرح ها و ایده‌های خلاقانه در اجلاس بیستم به شمار می رود.

در ادامه مهندس فرشید بهجت محمدی قائم مقام معاونت توسعه و فناوری رسانه و دبیر اجلاس بیستم فناوری رسانه نیز در خصوص زمان و مکان برگزاری اجلاس بیستم گفت: اجلاس امسال یازدهم تا سیزدهم دی ماه در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار می‌شود.

وی در خصوص بخش‌های مختلف اجلاس اظهار داشت: اجلاس بیستم با توجه به روال و فرایندی که دارد بخش‌های مختلفی همچون برگزاری نشست‌ها، نمایشگاه با حضور شرکت‌های دانش بنیان و عرضه فعالیت‌های علمی‌پژوهشی و عملیاتی همکاران حوزه فنی رسانه ملی است. همچنین ارائه مقالات و کمیسیون‌های مشترک با واحدهای ستادی و نمایندگانمان در معاونت‌های استان‌ها از بخش‌های دیگر این اجلاس است.

بهجت محمدی در خصوص چگونگی ارزیابی مقالات و طرح‌ها و ایده‌ها عنوان کرد: در بخش مقالات و طرح و ایده‌ها بر اساس سامانه‌ای که برای آن پیش بینی شده است از بخش های مختلف سازمان در تهران و صدا و سیمای استان‌ها، مقالات و طرح و ایده‌ها بارگذاری و در یک فرایند کاملاً اتوماسیونی به داورها ارجاع می‌شود که معمولاً یک طرح و ایده در کمیته ای تخصصی و بی‌طرف بررسی می‌شود تا اگر موضوعی به صورت کامل فهمی از آن صورت نگیرد به صورت کارگروهی بررسی شود که در نهایت نتایج کارگروه، تعیین کننده طرح‌های برتر است.

وی ادامه داد: در بخش مقالات همچون سال‌های گذشته با توجه به اتوماسیونی که برای آن در نظر گرفته شده است تا با ارجاع این آثار به داورهای متخصص و دریافت رای ۲ تا سه داور، نتایج و مقالات برتر مشخص شود.

بهجت محمدی در ادامه اظهار داشت: در بخش نمایشگاه اجلاس به دلیل برگزاری اجلاس در محل سازمان صدا و سیما امکان بازدید عموم مردم را نخواهیم داشت و صرفاً همکاران رسانه ملی امکان بازدید از نمایشگاه و همچنین استفاده از دیگر بخش های اجلاس همچون نشست ها را خواهند داشت.

قائم مقام معاونت توسعه و فناوری رسانه با بیان اینکه ارزیابی‌ها در صدا و سیمای استان‌ها در حال انجام و جلسات آن در حال برگزاری است اظهار داشت: ان شاءالله از معاونین برگزیده استان‌ها در حضور رئیس محترم سازمان صدا و سیما تقدیر به عمل خواهد آمد. همچنین از گروه‌های ستادی تخصصی مختلف در سه گروه بندی همچون سالیان پیشین تقدیر خواهد شد.

وی به تفاوت‌های برگزاری اجلاس امسال با دوره‌های پیشین آن اشاره کرد و افزود: سعی کردیم محصولات دانش بنیان شرکت‌ها و همچنین تولید شده توسط همکارانمان را در رونمایی از آنها برجسته کنیم و بیشتر مورد توجه قرار دهیم و به جای اینکه به اسم و نام شرکت بپردازیم محصولات را مورد توجه قرار دهیم و تفاوت دیگر این است که امسال به جای برگزاری تعداد بالای نشست‌ها، سعی کردیم با همت همکارانمان در اداره کل تحقیقات و جهاد خودکفایی، نشست‌ها را محدودتر اما با کیفیت بالاتر برگزار کنیم.

بهجت محمدی از برگزاری ۱۶ نشست علمی و تخصصی در این اجلاس خبر داد و گفت: می‌توانستیم همچون سال‌های گذشته ۳۰ نشست تخصصی را داشته باشیم اما به دلیل فشردگی دو روزه اجلاس، به منظور بازدهی بهتر نشست‌ها و حضور بیشتر همکاران، هم در نمایشگاه و هم در نشستها، تصمیم به برگزاری ۱۶ نشست تخصصی باکیفیت گرفتیم و علاوه بر آن با انتشار یک ویژه نامه با محوریت امنیت سایبری تلاش داریم کیفیت علمی اجلاس را بالا ببریم.

قائم مقام معاونت توسعه و فناوری رسانه در ادامه با اشاره به یکی دیگر از ویژه برنامه‌های اجلاس بیستم، گفت: گردهمایی معاونین فنی صداوسیمای استان‌ها به طور ویژه با تمرکز بیشتر به موضوع انتخابات، در حاشیه این اجلاس برگزار می‌شود. با توجه به ابلاغیه صورت گرفته به معاونت توسعه و فناوری رسانه، زیرساخت بسیار گسترده و مهمی در استان‌ها در حال پیاده‌سازی است تا فرصتی استثنایی و برابر برای نمایندگان مجلس فراهم شود، به همین علت و به دنبال آن، محوریت و تمرکز ما موضوع انتخابات خواهد بود و همچنین موضوع امنیت سایبری که به آن پرداخته خواهد شد.

وی اظهار داشت: کمیسیون‌های ادارات کل طبق کنداکتوری که اعلام خواهد شد با مدیران صدا و سیمای استان‌ها برگزار می‌شود و با تشکیل دو جلسه مشترک به صورت ویژه به موضوعات مشترک خواهیم پرداخت.

بهجت محمدی نحوه برگزاری کمیسیون‌های ادارات را نیز بدین صورت عنوان کرد که طبق کنداکتور در یکی از سالن‌های مرکز همایش‌ها این کمیسیون‌ها تشکیل می‌شود و مدیران ستادی مرتبط آن اداره کل از طریق فضای مجازی در استان مربوطه حضور داشته و به صورت مجازی موارد را شنیده و سوالات خود را مطرح خواهند کرد.

امتیاز شما