استاندارهرمزگان در این مراسم گفت: خبرنگاران وظیفه امیدآفرینی و نقد و نظارت را برعهده دارند و مدیران باید از نقدها برای افزایش امیدآفرینی استقبال کنند.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، مهدی دوستی با تشکر ویژه از خبرگزاری صدا وسیمای مرکز خلیج فارس افزود: این خبرگزاری همواره با پرداختن به ظرفیتهای معطل مانده و قوانین اجرا نشده در رفع دغدغه مردم تلاش کرده است.
وی گفت: پیگیری صدور مجوز صید و صیادی، بررسی و رفع مشکل صفهای طولانی جایگاههای سوخت و دغدغه فروش لیموترش باغداران تنها بخش کوچکی از این تلاش است.
استاندار هرمزگان گفت: خبرنگاران ما را از نقدهای سازنده که منجر به اصلاحات در وضعیت میشود، بی نصیب نگذارند.
مهدی دوستی با بیان اینکه هرمزگان استانی پرخبر و از همه نظر مهم و خاص است، گفت: امسال خبرنگاران به بهترین شکل ۱۱۵ سفر مسئولان مهم کشوری به استان را پوشش دادند.
استاندار هرمزگان گفت: سرما و گرمای هوا برای خبرنگاران معنا ندارد و آنها زودتر از ما مسئولان در محل رویداد خبری حاضر هستند.
محسن رئیسی قائم مقام صدا وسیمای مرکز خلیج فارس نیز در این مراسم گفت: آگاهی بخشی و صحت در خبر، مخاطب شناسی و داشتن اخلاق رسانهای از ویژگیهای خبرنگاران است که در قرآن هم به آن اشاره شده است.
معاون خبر صدا و سیمای مرکز خلیج فارس نیز گفت: ماهانه بیش از ۱۰۲ گزارش در معاونت خبر تولید میشود که بخش زیادی از آن پیگیری مشکلات عمومی است.
علی عیسوی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و رئیس سازمان صدا و سیما در مورد لزوم امید آفرینی گفت: امیدآفرینی و پیگیری مطالبات مردم در دستور کار معاونت خبر است.
وی گفت: در استان هرمزگان مانورهای نظامی زیادی برگزار میشود که مسئولیت انعکاس خبری آن به عهده خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس است که حتی به عنوان استان معین سیستان و بلوچستان در رزمایشات نظامی نیز حضور دارد.
معاون خبر صدا وسیمای مرکز خلیج فارس گفت: در ماه محرم علاوه بر شهرستانها و شهرها، مراسم عزاداری ۲۴ نقطه روستایی را در بخشهای مختلف خبر سراسری انعکاس دادیم.