معاونت امور استانهای رسانه ملی، حسن عابدینی در ادامه سفرهای استانی و بازدیدهای میدانی، عازم مازندران شد و مورد استقبال مسئولین استانی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، عابدینی پس از ورود به استان ابتدا به زیارت قبور مطهر شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در شهرستان ساری رفت و سپس وارد مرکز صداوسیمای استان شد. وی ضمن بازدید از قسمتهای مختلف مرکز از نزدیک به گفتگوی صمیمانه با همکاران پرداخت.در این سفر که مهندس شریفی معاون توسعه و فن آوری رسانه سازمان نیز وی را همراهی میکرد، ۳۳ پروژه عمرانی و فنی به ویژه در رابطه با سیگنال رسانی و ارسال تصاویر نیز افتتاح شد و به بهره برداری رسید.
حسن عابدینی در آیین بهره برداری از این پروژههای فنی و عمرانی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و دشمنان ایران اسلامی، علیه ایران ۵ راهبرد را در پیش گرفته اند، گفت: تجزیه کشورهای منطقه، فتنه طایفی و مذهبی، دولت و ملت سازی و ایجاد کمربند امنیتی در اطراف رژیم صهیونیستی از جمله این راهبردها هستند. او افزود: ایران در اغتشاشات اخیر هدف پیچیده ترین، حرفه ایترین و گستردهترین عملیات روانی تاریخ قرار گرفت.
حسن عابدینی با بیان اینکه جبهه استکبار در دو سال گذشته موضوع ایران هراسی و جنگ سراسری دیپلماتیک علیه ایران را تدارک دیدند گفت: ایران اکنون به بازدارندگی راهبردی رسیده است به گونهای که اکنون فقط دو کشور ایران و آمریکا صنعت نوین پهپادی دارند.
معاون امور استانهای سازمان صداوسیما افزود: ناتو تاکنون نتوانسته علیه روسیه اقدام کند به همین دلیل بدنبال پهپهادهای ایرانی در روسیه و افزایش تحریم ها علیه این دو کشور است.
عابدینی در ادامه گفت: رسانه ملی نه تنها دانشگاه، بلکه قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در جامعه، آسایشگاهی برای زیبایی های هنری و بصری و آوردگاهی برای تبیین فتنههای دشمن است. معاون امور استانهای سازمان صدا و سیما با بیان اینکه عدالت گستری و هویت محوری سیاست رسانه ملی است، گفت: برنامه ریزی شده است که بزودی روزانه ۱۰ ساعت از برنامه شبکه ملی به استانها اختصاص یابد.
او با بیان اینکه مازندران ظرفیت فراوانی در تولید محتوا دارد و نباید گذاشت انبوهی از محتوا زیر سایه کمبودها در جنگل های سرسبز استان پنهان بماند گفت: آداب و رسوم مازندران، سنتها و فرهنگهای مازندران میتواند به عنوان نمونه تولید محتوا در رسانه ملی پخش شود.
در ادامه این مراسم، مهندس شریفی با بیان اینکه علیرغم تهدیدات و تحریمهای فراوان ماهوارهای که علیه کشورمان انجام میشود توسعه فنی و زیرساختهای بخش زمینی در دستور کار قرار گرفته است، گفت: هفت هزار ایستگاه رادیو و تلویزیونی صداوسیما، تصاویر و صدا را به همه مناطق حتی نقاط دوردست ارسال میکند. او با بیان اینکه موانع طبیعی و دست ساز باعث ایجاد سایه در تصاویر و محدود شدن پوشش میشود، گفت: در برخی مناطق خاص، به دلیل وجود موانع طبیعی، مشکل ایجاد میشود اما تمام تلاشها این است که تصاویر و صدا با بهترین کیفیت به مخاطب برسد.
شریفی گفت: فرآیند" اچ دی" سازی در 6 استان کشور انجام شده است و مازندران پیشگام در" اچ دی" سازی رسانههای استان است. معاون توسعه و فناوری رسانه سازمان صدا و سیما افزود: با هدف بهبود کیفیت تصاویر ارسالی بر روی آنتن، اچ دی سازی استانهای دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
عابدینی در ادامه این سفر در جلسه شورای مدیران مرکز نیز شرکت کرد و از نزدیک با معاونین و مدیران به گفتگو پرداخت و با مشکلات حوزه مدیریتی آنها آشنا شد.
سفر استانی دکتر عابدینی جمعه شب به پایان رسید و به تهران بازگشت.