امروز شنبه  ۳ آذر ۱۴۰۳
عوامل تولید برنامه «رسم زمونه» رادیو پیام پاسخگوی مردم شدند
عوامل تولید برنامه «رسم زمونه» رادیو پیام پاسخگوی مردم شدند

گفت و گویی به «رسم زمونه» در پهنه هنر، مذهب و فرهنگ

مشاهده ۷۱۴
۱۴۰۰/۰۸/۱۱- ۱۵:۵۰
تعداد بازدید:714

عوامل برنامه «رسم زمونه» رادیو پیام در واحد 162 اداره کل روابط عمومی سازمان شنونده تماس های مردم و دیدگاه‌های آنان در خصوص این برنامه شدند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی رسانه ملی، شهرام ملازاده، مدیر شبکه و محمد بغدادی، مدیر پخش و نظارت رادیو پیام به همراه عباس اسعدی مقدم، تهیه کننده و رسول نجفیان، نویسنده، گوینده و خواننده برنامه «رسم زمونه» رادیو پیام، به مدت یک ساعت به تماس های مردم با سامانه )162( روابط عمومی رسانه ملی پاسخ دادند.

عباس اسعدی مقدم تهیه کننده این برنامه گفت: امروز پاسخگوی شنوندگان این برنامه بودیم و مردم پیشنهادات و انتقاداتی داشتند و مواردی را مطرح کردند که ما به مدیریت شبکه رادیویی پیام انتقال دادیم از جمله اینکه مخاطبان برنامه از ما می خواستند تا زمان این برنامه بیشتر شود و در طول هفته تکرار داشته باشد.

محمدبغدادی، مدیر پخش و نظارت رادیو پیام هم در واحد 162 گفت: از گروه‌ها و مشاغل مختلفی چون پزشک، نقاش ساختمان و خانم های خانه دار به برنامه «رسم زمونه»  ابراز لطف کردند و حتی پزشک ایرانی ساکن ونکور کانادا با برنامه ما تماس داشتند و ابراز داشتند که حتی زمانی که ایران نیستند از طریق گوشی همراه خود این برنامه را دنبال می‌کنند.

رسول نجفیان هم درباره تماس های امروز مخاطبان برنامه «رسم زمونه»  در واحد 162 سازمان گفت: امروز سعادت داشتم در روابط عمومی رسانه ملی و در واحد 162 در خدمت پرسش ها و گلایه‌ها و قدردانی مردم شریف ایران حتی از دور دست ترین نقاط باشم و این برای من مایه افتخار ومباهات است.

در ادامه عوامل برنامه «رسم زمونه» در نشست خبری پاسخگوی سؤالات خبرنگاران به صورت مجازی بودند.

«رسم زمونه» در دنیا بی همتاست

شهرام ملازاده درخصوص برنامه «رسم زمونه»  گفت: یکسالی از آغاز  برنامه «رسم زمونه» می‌گذرد و پیشنهاد ساخت این برنامه اولین بار از طرف استاد رسول نجفیان به شبکه ما داده شد  و طی جلساتی که داشتیم جزئیات برنامه بررسی شد و به پخش کنونی این برنامه رسیدیم.

وی تأکید کرد: این برنامه نمونه ای در دنیا و رسانه ملی ندارد و استاد نجفیان به تنهایی کار نویسندگی، تحقیق، نوازندگی، خوانندگی و اجرای برنامه را عهده دارند.

وی خاطرنشان کرد: «رسم زمونه» از پرمخاطب ترین برنامه‌هایی رادیویی است و در تماس های امروز بیشتر مخاطبان از ما خواستند تا در طول هفته پخش مجدد داشته باشیم؛ ما متأسفانه با محدودیت هایی که داریم نتوانستیم پاسخگوی این نیاز مخاطبان باشیم و در حال بررسی هستیم تا بتوانیم در یکی از شب های ایام هفته پخش مجدد داشته باشیم.

مدیر شبکه رادیویی پیام ادامه داد: از سال های دور در رادیو برنامه ای خاطره انگیز با عنوان «قصه ظهر جمعه» داشتیم و به همین خاطر ساعت پخش برنامه «رسم زمونه» را ظهر جمعه قرار دادیم و بیشتر مخاطبان از ما می خواستند تا استاد نجفیان فضای برنامه را شادتر کنند و قرار است از این هفته فضای برنامه شادتر شود.

پاکی و زلالی ادبیات پارسی در زندگی مردم تأثیر گذاشته است

رسول نجفیان، نویسنده و گوینده برنامه «رسم زمونه» در پاسخ به این سؤال که چه احساسی از این تماس ها داشتید، گفت: تماس هایی که امروز با واحد 162 گرفته شد از دورافتاده ترین شهرستان‌های کشورمان باعث شگفتی ام شد، این برنامه تلاش می‌کند تا ادبیات ایران را با زبانی ساده به یک چوپان ساده دل  در دشت و صحراست از ساده ترین تا پیچیده ترین روابط اخلاقیات حرفه ای بیاموزد و در زندگی و حرفه اش تأثیرگذار باشد.

وی افزود : ما در این برنامه بدون اینکه تبلیغی کنیم  با استقبال خوبی از طرف مردم روبرو شدیم و آن هم به خاطر فرهنگ ادبیات ماست که این قدر به دل می نشیند، ادبیات ما انسان ساز است و تحت تأثیر دین اسلام و پیش از اسلام است و به این خاطر است که توانسته مردم را جذب کند و مردم با آن ارتباط برقرار کنند.

وی تأکید کرد: من در «رسم زمونه» تلاش می‌کنم به طور مستقیم و با عمل به مخاطب روش و منش زندگی را بیاموزم و به شیوه آموزش غیر مستقیم از طریق نقل داستان و روایت معتقدم.

«رسم زمونه» رنگ و بوی سیاست نداشت

عباس اسعدی مقدم، تهیه کننده «رسم زمونه» هم در این نشست گفت: بیشتر پیام هایی که در این برنامه دریافت کردیم این بود که مردم از اینکه این برنامه رنگ و بوی سیاست نداشت و بیشتر محتوای آن اجتماعی بود و توانسته بودند به دور از سیاست حرف های دلشان را در قالب داستان‌های پارسی کهن بشنوند، خرسند بودند.

وی با اشاره به اینکه درحوزه محتوا تلاش کردیم بهترین محتوا را عرضه کنیم، گفت: در این برنامه ما با توجه به داشته‌هایمان فضایی دلنشین برای مخاطب ایجاد کردیم و توانستیم در طول این یکسال با همراهی استاد نجفیان با گویش و موسیقی جان کلام را در یک برنامه 4 ساعته به مخاطبان ارایه کنیم و امضاء استاد نجفیان پای برنامه بماند.

وی تأکید کرد : این برنامه به بلوغ رسیده است و باید این برنامه را به سمتی ببریم که به عنوان یک الگو در رسانه ملی باشد چرا که ما نمونه دیگری مشابه آن تاکنون نداشته ایم.

مدیر شبکه رادیویی پیام هم در این نشست به درخواست های بی شمار مخاطبان که از آنها خواستند باتوجه به محتواهای ارایه شده در این برنامه مسابقه داشته باشند اشاره کرد و گفت: مشکل ما برای برگزاری چنین مسابقاتی بحث بودجه و جوایز است و حتی در تماس های امروز هم مخاطبان این برنامه به آن اشاره داشتند و اجرایی شدن آن نیازمند آن است که همکاران ما در طرح و برنامه رادیو برای آن طراحی بنگارند.

هنرمند همواره در صدر مجلس باید بنشیند و مورد تکریم قرار گیرد

حسین قرایی، مدیر کل روابط عمومی رسانه ملی هم در پایان این نشست گفت : رادیو رسانه گرمی است و خیلی‌ها هنوز مخاطب آن هستند و برایش احترام قایلند و از آن لذت می‌برند.

وی افزود: در طول برنامه 4 ساعته ظهر جمعه استاد نجفیان به تمامی ابعاد مذهب، فرهنگ و حتی مقوله انتظار و فرج نیز اشاره دارند و به نظرم باید از استادانی  اینچنین تجلیل کنیم چرا که اگر تجلیل نشوند از بی هنری ماست.

وی تأکید کرد: هر کس هنر را قدربداند خودش را قدر دانسته است، هنرمند همواره در صدر مجلس باید بنشیند و مورد تکریم قرار گیرد و این کوچکترین کاری است که رسانه ملی با تجلیل از برنامه  سازان این چنینی باید کند.

مشکات تبرائیان مدیر واحد 162 روابط عمومی رسانه ملی نیز با ارائه گزارشی از تعداد تماس های مخاطبان گفت: در طول این یک ساعت 105 تماس مستقیم داشتیم و 133 پیام در پیغام گیر 162 ثبت شده است که در مجموع در این یک ساعت 238 پیام از مردم دریافت کردیم.

در پایان این نشست استاد نقوی، معلم پیشکسوت پیشوای ورامین با اهدای لوح یادبود از عوامل برنامه «رسم زمونه» قدردانی کرد و زینت بخش پایانی این برنامه امضای استاد رسول نجفیان در دیباچه خاطرات اداره کل روابط عمومی سازمان بود.

 برنامه «رسم زمونه» که ظهر های جمعه از شبکه رادیویی پیام به مدت 4 ساعت  با نویسندگی، خوانندگی واجرای استاد رسول نجفیان پخش می‌شود و عنوان پرمخاطب ترین برنامه رادیویی را به خود اختصاص داده است.

 

 

امتیاز شما