عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نگاه مجلس به تقویت شبکههای برون مرزی است.
سیداحسان قاضی زادههاشمی در گفت و گو با خبرگزاری فارس درباره بیانیه نمایندگان در خصوص حمایت از شبکههای برون مرزی توضیح داد: پیش از این در بودجه سال 97 یک ردیف مستقل بودجه و اعتبار ویژه از سوی مجلس برای شبکههای برون مرزی جمهوری اسلامی درنظر گرفته شده بود اما فرآیند آن توسط سازمان برنامه و بودجه به شکل معکوس انجام شد و امسال هم که منجر به توقف پخش تعدادی از شبکههای برون مرزی از ماهوارهها گردید که به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از دست دادن رسانههایمان در شرایطی که امروز با یک جنگ اقتصادی از سوی دشمنان و به خصوص آمریکایی مواجه هستیم یک اشتباه استراتژیک است.
وی خاطرنشان کرد: عدم تخصیص بودجه ارزی شبکههای برون مرزی و توقف پخش این شبکهها از ماهوارهها در اصل این معنا را می دهد که صدای نظام جمهوری اسلامی ایران در دنیا قطع شده است.
قاضی زادههاشمی تصریح کرد: نه تنها باید درصدد حمایت از شبکههای برون مرزی موجود و تقویت این رسانهها باشیم که لازم است که از منظر کمی هم افزایش یابند.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامیبا تاکید بر نگاه حمایتی نمایندگان مردم به شبکههای برون مرزی گفت: مجلس شورای اسلامیبیش از این نیز با پیش بینی بودجه مستقل برای شبکههای برون مرزی جمهوری اسلامی درصدد تقویت و برجسته کردن نقش این رسانهها بود. این نگاه حمایتی در مجلس یازدهم تقویت میشود و امیدواریم در ادوار بعدی مجلس هم ماندگار باشد.
وی با اشاره به تاثیرگذاری تعطیلی شبکههای برون مرزی جمهوری اسلامیبر جبهه مقاومت بیان کرد: تعطیلی هر شبکه برون مرزی یک پیروزی برای دشمنان قلمداد میشود و ما نباید با دست خودمان باعث این اتفاق باشیم. توقف پخش برنامههای شبکههایی مانند پرس تی وی، الکوثر و آی فیلم به طور قطع بر جبهه رسانه ای مقاومت تاثیر منفی خواهد گذاشت و باعث تضعیفش خواهد شد.
نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس درباره نقش این نهاد در تسریع پرداخت بودجه ارزی شبکههای برون مرزی نیز توضیح داد: مجلس شورای اسلامی می تواند الزامات نظارتی خود را بر سازمان برنامه و بودجه افزایش دهد و این سازمان را ملزم نماید که بودجه ارزی معاونت برون مرزی سازمان صداوسیما و رسانههای این معاونت را به موقع پرداخت کند.