صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان در مراسم جشن ۲۲ سالگی رادیو ورزش، این روز را به خانواده بزرگ صدا و خصوصا رادیو ورزش صمیمانه تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، هشتمین روز تابستان ۷۸ برای اهالی ورزش ایران روز خاصی بود؛ نخستین رسانه تخصصی ورزش در رادیو و تلویزیون کشور راهاندازی شد تا صدای شکوه افتخارمان بر بلندای قلههای پیروزی رساتر به گوش برسد. صالحی امیری، وزیر سابق ارشاد و رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان، در سخنرانی در مراسم جشن ۲۲ سالگی رادیو ورزش گفت: این روز را به خانواده بزرگ صدا و خصوصا رادیو ورزش صمیمانه تبریک میگویم. من تقریبا هر روز در ساعاتی خاص رادیو ورزش را گوش میدهم و در مجموع ارزیابی مثبتی از عملکرد آن دارم، به این دلیل که رادیو ورزش رادیویی سفارشی نیست و دستوری و برای جلب رضایت کسی کار نمیکند. وی تصریح کرد: همه شبکههای رادیویی و تلویزیونی دارای نقاط ضعف و قوت هستند. موضع صریح من این است که رادیو ورزش رویکردش، نقادی سازنده، شفافسازی و تلاش برای شناخت چالش ها و راهکارهای عبور از آنهاست. رئیس کمیته ملی المپیک ایران ادامه داد: مخاطب رادیو ورزش عام است و در این صورت باید با زبان مردم و نه زبان نخبگان و مدیران سخن گفت. صدای رادیو ورزش به دورترین روستاها و مرزها هم میرسد و باید بداند که تنها با نخبگان کشور صحبت نمیکند و این کار سختی است. رادیو ورزش با انبوهی از سلایق، نگاهها، باورها و گرایشها مواجه است، پس امکان ندارد که بتواند رضایت همه را جلب کند.
وی تاکید کرد: استنباط من این است که کسانی که پای کار در رادیو ورزش نشستهاند، الحمدلله نقدشان نقد سازنده است و به دنبال تحقیر و انگزنی و انتقام نیستند. صالحی امیری تصریح کرد: بخشی از چالشهای رادیو ورزش از منظر آقای میرحسینی، مدیر رادیو ورزش، عدم همکاری مسئولان فدراسیونها و مدیران ورزشی است و رادیو مجبور میشود به سطوح پایینتر مراجعه کند و به اینگونه افراد نقد وارد است. رئیس کمیته ملی المپیک ایران تاکید کرد: انتظار دارم رادیو ورزش موجب افزایش سطح سواد ورزشی کشور شود. در یونسکو ۴ سطح سواد تعریف شده است. سطح اول خواندن و نوشتن، سطح دوم یادگیری زبان خارجی، سطح سوم یادگیری رایانه و سطح چهارم سواد تغییر است که دانش آن موجب تغییر زیست انسان میشود. رادیو ورزش، رسالت تغییر در سطح آگاهی و دانش ورزش ایران را دارد.