در شورای تخصصی خانواده و سلامت صداوسیمای مرکز قم، با حضور رئیس مرکز بهداشت استان، بر استفاده از همه ظرفیتهای هنری و فنی برای انتقال پیامهای بهداشتی به مخاطبان استان تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، نشست شورای تخصصی خانواده و سلامت صداوسیمای مرکز قم با حضور حجتالاسلام لطفینیاسر مدیرکل مرکز و دکتر محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت استان قم، کارشناسان آموزش سلامت مرکز بهداشت و مدیران حوزههای پیام و برنامهسازان صداوسیما برگزار شد. در این نشست که با موضوع برنامههای حوزه سلامت در صداوسیما و بررسی راههای همکاری مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی قم برای فرهنگسازی رسانهای سلامت برگزار شد؛ ابتدا برنامهسازان و مدیران حوزههای پیام، گزارش جامع اقدامات و برنامهسازیها در حوزه سلامت در قالب صدا، سیما، خبر و فضای مجازی را ارائه کردند و درخواستها و نیازمندیهای خود از حوزه سلامت استان را به معاون دانشگاه علوم پزشکی قم منتقل کردند.
در این نشست به پیشنهاد مدیر کل صداوسیمای مرکز قم مقرر شد جدول تقویم سلامت استان بر اساس بیماریهای فصلی و شایع مختص استان قم تهیه شده و طبق آن با کمک کارشناسان مرکز بهداشت، برنامهسازی در دستور کار قرار گیرد. دکتر محبی با قدردانی از نفوذ مرکز قم در سطح استان، صداوسیمای استان را بهترین رسانه در کمک به مدیریت بیماری کرونا دانست و آمادگی مرکز بهداشت را در معرفی و پشتیبانی کارشناسی، آموزشی و محتوایی برای برنامهسازی در حوزه ارتقای فرهنگ سلامت در سطح استان قم اعلام کرد. وی با تاکید بر اینکه به خاطر طولانی شدن شرایط اضطراری در جامعه و تکرار زیاد هشدارهای بهداشتی برای مدیریت بیماری کرونا، مردم به نوعی حساسیت خود را نسبت به پیامهای بهداشتی از دست دادهاند، تصریح کرد: نیاز است که در ادامه آموزش صحیح بهداشت و برنامهسازی سلامت، از وجود هنرمندان شاخص و ظرفیتهای هنری بیشتری برای تاثیر در جوانان و نوجوانان و نهادینه سازی فرهنگ سلامت در جامعه استفاده کرد.
رئیس مرکز بهداشت استان قم در ادامه با اشاره به انتخاب شعارهای«هر خانه یک پایگاه سلامت» برای کل کشور و «قم شهر بدون دخانیات» برای استان قم، افزود: برنامه ریزیهای کوتاه و بلندمدت برای تحقق این شعارها در استان انجام شده که بازوی مهم عملیاتی این برنامهها، صداوسیمای استانی است که بسیار در این امر به دانشگاه علوم پزشکی قم کمک خواهد کرد.