آخرین سکانس مستند تلویزیونی «عبدالله» که روایتی است از تولد تا شهادت شهید مدافع حرم شهید سردار حاج عبدالله اسکندریT عصر پنجشنبه اول خردادماه کلید زده شد.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در مراسمی که به این مناسبت و همزمان با ششمین سال شهادت شهید اسکندری برگزار شد، جمعی از مسئولان، خانواده شهدا از جمله همسر و فرزند شهید اسکندری، جانشین فرمانده سپاه فجر استان، رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر، مدیرکل و جمعی از مدیران صداوسیما حضور داشتند.
سهرابی مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس در این مراسم همزمانی ضبط آخرین سکانس این مستند تلویزیونی با روز شهادت شهید اسکندری و آغاز چهلمین سال دفاع مقدس و سوم خرداد روز آزادی خرمشهر را موضوعی قابل تامل و جذاب برای عوامل تولید این مستند، خانواده و همرزمان این شهید گرانقدر دانست.
وی با اشاره به اینکه دستور ساخت این مستند را رئیس سازمان صداوسیما در سفر به شیراز و دیدار با خانواده این شهید بزرگوار صادر کردهاند افزود: زندگی پر فراز و نشیب این سردار سر افراز در کنار خدمات زیادشان به انقلاب و دفاع مقدس و مردم استان فارس در کنار پیگیری مدیران ارشد صداوسیما برای تولید اثری فاخر کار را برای دستاندرکاران سخت کرد و اینک بحمدالله شاهد به ثمر نشستن کاری پژوهش محور هستیم که همه شاخصهای یک کار تلویزیونی ارزشمند و ماندگار را دارد.
سهرابی گفت: در این کار تلویزیونی که همزمان با تصویربرداری صحنهها در ایران و سوریه تدوین آن هم به صورت موازی انجام شده است، برنامهسازان صداوسیمای فارس نگاهی هم به پیشینه دینی فارس و شیراز که مهد پرورش بزرگانی چون شهید اسکندری بوده است داشتهاند.
مدیرکل صداوسیمای فارس مدت زمان در نظر گرفته برای این برنامه را ۱۲۰ دقیقه و محل ضبط آن را ایران و مناطق جنگی کشور سوریه اعلام کرد و اظهار امیدواری کرد که صداوسیمای فارس پس از این کار بتواند با پشتیبانی و حمایت مردم و مسئولان استان کارهای مشابه برای سایر شهدای گرانقدر استان را کلید بزند.
وی شهدا را از مهمترین مولفههای قدرت ملت ایران توصیف کرد و گفت: در ۵ سال گذشته بیش از ۲۵ مستند از زندگی شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم در تلویزیون و دهها نمایش رادیویی با موضوع ایثار، جهاد و شهادت و کارهای ارزشمندی در بخش موسیقی و سرود و همچنین فضای مجازی رسانه استانی تولید و پخش شده است و تولید برنامههای رسانهای با این موضوع همچنان در دستور کار قرار دارد.
سهرابی در پایان از فرماندهان سپاه فجر استان بهویژه بردار غیاثی و سردار بوعلی که با جدیت پیگیر پیشرفت این اثر تلویزیونی بودند و کمکهای قابل توجهی برای پیشبرد این برنامه داشتهاند قدردانی کرد.
مستند تلویزیونی «عبدالله» به تهیهکنندگی عباس روزیطلب و کارگردانی حمید هاشمزاده در مدت زمان ١٢٠ دقیقه به زندگی نامه شهید عبدالله اسکندری از بدو تولد تا شهادت میپردازد.
مستند عبدالله نقش بیبدیلی در اشاعه فرهنگ شهادت دارد
جانشین فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: ساخت مستند تلویزیونی «عبدالله» در صداوسیمای مرکز فارس نقش ویژهای در گسترش فرهنگ شهادت در جامعه دارد.
سردار یدالله بوعلی در این جلسه بیان کرد: ساخت مستند «عبدالله» با توجه به معرفی ابعاد شخصیتی این شهید والا مقام در مسیر زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و شهدای جنگ تحمیلی بیبدیل است.
وی اضافه کرد: ثبت چنین آثار فرهنگی- مذهبی میتواند منبع موثقی برای تحقیق در خصوص زندگی شهدا در استان باشد و این آثار در انتقال فرهنگ شهادت به آیندگان نقش موثر و تأثیرگذاری دارند.
جانشین فرمانده سپاه فجر فارس در خصوص نقش شهدا در جامعه نیز اظهار کرد: افرادی که به شهادت نایل میشوند افرادی هستند که ویژگیهای معنوی و معنایی بسیار زیادی داشتهاند از این روست که شهدا افرادی خدایی بودهاند.
وی در پایان اقدام صداوسیمای مرکز فارس در تولید مستند «عبدالله» را اقدامی انقلابی و قابل تحسین عنوان کرد.
مستند عبدالله اثر فاخر در حوزه دفاع مقدس است
علی اسکندری فرزند شهید اسکندری نیز در این جلسه با تشکر از صداوسیمای مرکز فارس در خصوص تهیه مستند زندگینامه شهید اسکندری گفت: این مستند اثری فاخر و قابل اتکا در حوزه دفاع مقدس است.
فرزند شهید اسکندری اضافه کرد: این که مستند «عبدالله» همزمان با سالروز شهادت این شهید مدافع حرم به نقطه پایانی رسید نشان از اهمیت و همت مدیران صداوسیما مرکز فارس در به هدف رساندن این مستند بود.
وی اضافه کرد: در بازدیدی که از پشت صحنه این اثر داشتم شاهد حساسیت ویژه عوامل این اثر باهدف تولید اثری فاخر و در شأن شهدا بودم.
علی اسکندری با تاکید بر این که ساخت مستندهای فاخر نظیر مستند «عبدالله» اثری ماندگار میشود، یادآور شد: فرهنگ ایثار و شهادت است که مقام معظم رهبری نیز برآن تاکید دارد که این آثار با تولید محصولات فرهنگی نظیر مستندهای فاخر دفاع مقدس اشاعه پیدا میکنند.