«خرمشهر» ویژه برنامه افطار شبکه سلامت سیماست که به گفتوگو با افرادی میپردازد که در زندگی خود با یک اتفاق ویژه مواجه شدهاند.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، شبکه سلامت سیما در ایام ماه مبارک رمضان برنامه زنده «خرمشهر» را روی آنتن میبرد، این برنامه گفتوگومحور، هر روز ساعت 19 به صورت زنده پخش میشود و به روایت داستان آدمهایی میپردازد که در زندگی خود با یک اتفاق ویژه مواجه شدهاند.
علی رجبی تهیهکننده ویژه برنامه ماه رمضان شبکه سلامت از حضور میهمانان ویژه در این برنامه خبر داد و گفت: «خرمشهر» برنامهای گفتوگو محور است و هر روز با دعوت از یک میهمان روایتی متفاوت از زندگی او ارائه میکند.
رجبی ادامه داد: بینندگان طبق سالهای گذشته عادت کردهاند که ساعتهای قبل از افطار قصهها و زندگی افراد مختلف را از برنامههای گفتوگو محور شبکههای سیما ببیند، در برنامه «خرمشهر» ما به دنبال قصهها و روایتهای آدمهای مختلف هستیم اما با یک رویکرد متفاوت. میهمانان ما کسانی هستند که به موفقیتهایی در زندگی خود رسیده و در ضمن اگر مشکلاتی هم داشته اند با سعی، تلاش و امید به آینده توانستهاند آنها را پشت سر بگذارند.
تهیه کننده «خرمشهر» با اشاره به متفاوت بودن این برنامه با دیگر برنامههای گفتوگو محور، گفت: در کل شکل برنامه «خرمشهر» با دیگر برنامههای گفتوگو محور متفاوت است، تلاش کردهایم در هر برنامه یک چهره مشهور سینمایی، تلویزیونی و ورزشی را وارد قصه کنیم که با واکنش میهمانها اتفاقات جالبی میافتداز این رو شکل جدیدی را در قالب یک برنامه گفتگو محور ایجاد میکنیم.
تهیهکننده برنامه درباره فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص بحث مواسات و همدلی تصریح کرد: در این چند قسمتی که از این برنامه پخش شده گروههای جهادی روایتگر حس همدلی و مواسات بودهاند، تیم مستند سازی ما به شهرهای مختلف میروند و مستندهای مختلفی را از گروههای جهادی و فعالیتهای خیرخواهانه مردمی را تولید و پخش میکنیم.
وی اظهار داشت: در «خرمشهر» چند نفر از خبرنگاران و اهالی رسانه در حوزه اجتماعی در اتاق فکر برنامه سوژه پردازی و تحقیق را به عهده دارند و بعد از جمع بندی داستان، روند ساخت را مطابق با آن سوژهها پیش میبریم.
رجبی با اشاره به انتخاب نام این برنامه گفت: در انتخاب این نام چند مورد را مدنظر قرار دادیم، اولا پایان ماه مبارک رمضان مصادف است با سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهراست و نکته دیگر این که ترکیبی از دو نام خرم و شهر که اگر دقت کرده باشید این دو کلمه را جدا از هم قرار دادهایم، شهر به معنای ماه در عربی که اشاره به ماه رمضان است و خرم که به معنای سرسبزی که نماد همان امید که ما سعی میکنیم در این برنامه به مردم منتقل کنیم و در آرم این برنامه هم از درخت که نماد خرمی و ماه که نشان دهنده ماه مبارک رمضان استفاده کردهایم.
وی ادامه داد: این برنامه استحقاق این را دارد که یکی از پر بینندهترین برنامههای تلویزیونی باشد، خوشبختانه شاهد بازخورد خوبی از سوی بینندگان این برنامه در فضای مجازی هستیم.
اجرای برنامه «خرمشهر» برعهده محمدحسین امیدی و تیتراژ ابتدایی این برنامه را مصطفی پاشایی بر اساس ترانهای از حامد عسکری خوانده، حمید عابدی خواننده آیتمهای برنامه است و تیتراژ پایانی نیز مناجاتی با حال و هوای ماه مبارک رمضان و با نوای محمدحسین پویانفر تقدیم مخاطبان میشود.