بهداشت مواد غذایی به عنوان یکی از مهمترین دغدغههای خانوادهها در این روزهای پر اضطراب بیماری کرونا مطرح است از این رو، امروزچهارشنبه 27 فروردین برنامه «ضربان» به بررسی این موضوع میپردازد.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در دوره شیوع بیماری کرونا یکی از مهمترین دغدغههای افراد استفاده از مواد غذایی مناسب و رعایت بهداشت آن است. مسئلهای که مستقیما به سلامت هر فرد باز میگردد. برنامه «ضربان» به همین مناسبت با دعوت از دکتر آراسب دباغ مقدم متخصص بهداشت مواد غذایی و عضو هیئت علمی ارتش به بررسی مسائل مرتبط با این موضع اشاره میکند.
همچنین دکتر بابک عشرتی اپیدمیولوژیست و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این برنامه درباره نگرانیهای همگان در زمینه افزایش ضریب ایمنی بدن و روشهای مقابله با ویروس کوئید 19 صحبت میکند.
برنامه «ضربان» با حضور متخصصان و پزشکان شنبه تا پنجشنبه ساعت 16 از شبکه سلامت سیما پخش میشود.
این برنامه با هدف پاسخگویی به سوالات مخاطبان درباره بیماریهای مختلف تولید و روی آنتن میرود.