صداوسیمای خراسان جنوبی درصدد افزایش مطالبه گری و اطلاع رسانی به منظور بهبود کیفیت زندگی معلولین گام برمی دارد.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، مدیرکل صدا وسیمای خراسان جنوبی در شورای اندیشه ورز این مرکز با بهزیستی گفت: شبکه خاوران در بخش های مختلف برنامههای خود از جمله پرسمان ، افتوسرا ، برنامههای شبانه ، سیب سلامت ، خانواده و دیگر برنامههای روتین خود به اقدامات بهزیستی در حوزه سالمندان و معلولان استان و مطالبه گری حقوق این گروه میپردازد.
آینه دار از آمادگی صدا و سیمای استان برای مطالبه گری و اطلاع رسانی در خصوص حق و حقوق معلولان و خانوادههایشان خبر داد و گفت: رسانه ملی موضوعاتی همچون مناسب سازی معابر برای معلولان و استخدام آنها در دستگاههای اجرایی، استفاده از توانخواهان توانمند و موفق عرصههای مختلف در برنامههای مختلف صدا و سیما را دستور کار دارد.
وی با بیان اینکه ماهیت کار صدا و سیما فرهنگ سازی و تبیین عملکرد است گفت: انجمنهای مختلف فعال در بهزیستی ، شرح وظایف و حوزههای فعالیت اختصاصی خود را در اختیار صدا و سیما قرار دهند تا در بخش های مختلف صدا ، سیما ، خبر و فضای مجازی مورد استفاده قرار گیرد و در قالب های گزارشهای خبری و برنامههای رادیویی و تلویزیونی به مخاطبان شناسانده شود.
شرفی مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی نیز در این جلسه ضمن تشکر از اقدامات صدا و سیمای استان در سالهای اخیر گفت: صدا و سیمای خراسان جنوبی، تاثیرگذارترین رسانه در استان است که در انعکاس اقدامات بهزیستی و مطالبه گری حقوق معلولان نقش موثری ایفا کرد و امیدواریم این همکاری بیش از پیش ادامه داشته باشد.
وی افزود: رسانه با انعکاس توانمندی ، خدمات و حقوق میتواند افراد دارای معلولیت می تواند به تغییر نگرشها، افزایش آگاهی عمومی و در نهایت به بهبود کیفیت زندگی این افراد کمک شایانی کند.
شرفی با بیان اینکه توسعه نقش افراد دارای معلولیت، الهام بخش آینده ای فراگیر و پایدار است گفت: نمایش توانمندیها و دستاوردهای این افراد در عرصههای مختلف، به جامعه نشان می دهد که معلولیت محدودیت نیست و این افراد نیز میتوانند به موفقیتهای بزرگی دست یابند و همچنین میتواند الگویی برای سایر افراد دارای معلولیت باشد و به آنها انگیزه و امید بدهد که با وجود محدودیتها، می توان رشد کرد و تاثیرگذار بود
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: فرهنگ سازی و ارتقا آگاهیهای عمومی توسط رسانه باعث میشود که جامعه و افراد دارای معلولیت بیشتر با حقوق، نیازها و چالشهای این افراد آشنا شوند و آگاهی عمومیبیشتر، به کاهش تبعیض و ایجاد محیطی برابر برای همه کمک میکند.
وی افزود: پیشگیری از تولد کودکان معلول، پیشگیری از سوانح و حوادث منجر به معلولیت و همچنین پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد و پیگیری مناسب سازی خیابان و معابر سطح شهر از مهمترین مواردی است که رسانهها می توانند رسالت اطلاع رسانی خود را انجام دهند.