امروز پنج شنبه  ۲۴ آبان ۱۴۰۳
جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه ملی به میزبانی گل‌گهر راهی چهارمین سفر راویان پیشرفت شدند
جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه ملی به میزبانی گل‌گهر راهی چهارمین سفر راویان پیشرفت شدند

رویش باورها در دل کویر

مشاهده ۱۵۳
۱۴۰۳/۰۸/۲۰- ۱۳:۵۹
تعداد بازدید:153

جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه ملی بیستم آبان‌ماه راهی چهارمین سفر «راویان پیشرفت» شدند و ضمن بازدید از مجموعه گهرپارک و نمایشگاه معدن، به معدن سنگ‌آهن، سنگ‌شکن و چرخه ذوب و شمش گل‌گهر نیز رفته و در این سفر سه روزه از نزدیک در جریان تلاش‌ها، پیشرفت‌ها و خدمات صنعتگران کشور در حوزه معدن قرار می‌گیرند.

به گزارش روابط‌ عمومی رسانه ملی، در این سفر که بامیزبانی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر سیرجان کرمان و به همت اداره‌کل روابط‌عمومی رسانه ملی تدارک دیده شده است، حدود 60 تن از اهالی هنر و رسانه ازجمله آتش تقی‌پور، احمد نجفی، عباس محبی، منوچهر آذری، آرش نوذری و همچنین، جمعی از مجریان، گویندگان خبر، خبرنگاران و دبیران خبرگزاری صداوسیما ازجمله عباس طاهریان‌راد، حامد مهربانی، هادی ربیعی، ریحانه سادات میرصانع، محمدامین میمندیان، علیرضا صادقی، هادی صلح‌جو، غلامرضا احمدی و گروهی از مدیران حوزه فنی حضور دارند.

به گفته حسین قرایی، مدیرکل روابط‌عمومی رسانه ملی، تزریق روحیه خودباوری و تشویق هنرمندان به بازنمایی پیشرفت‌های کشور از اهداف این سفر است.

پیش از این نیز در سه سفر جداگانه جمعی از هنرمندان، همکاران و خبرنگاران رسانه ملی به مجموعه‌های نفتی جنوب مانند عسلویه و صنایع نفتی استان هرمزگان اعزام شدند.

چهارمین سفر راویان پیشرفت به مقصد گل‌گهر که از صبح روز یکشنبه 20 آبان ماه آغاز شده تا روز سه‌شنبه، 22 آبان ادامه دارد.

در جریان این اردو، نشست مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر  با هنرمندان و اصحاب رسانه با محوریت بررسی دستاوردهای توسعه‌بخش در این منطقه برگزار شد. در ابتدای این نشست، حسین قرایی، مدیرکل روابط‌عمومی سازمان صداوسیما با اشاره به ضرورت ضریب دادن به فعالیت‌های توسعه‌بخش ملی در قاب سیما و صدا گفت: رسانه ملی باید وسعت دستاوردهای منطقه گردشگری گل‌گهر را به بهترین شکل روایت کند.

در ادامه اصحاب رسانه در خصوص دیدگاه خود پس بازدید از مناطق گوناگون گهرپارک به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

طیبه ارمی، مجری رادیو با طرح این پرسش که چرا پیشرفت‌های عظیم گل‌گهر هنوز حتی برای اهالی رسانه شناخته شده نیست؟ گفت: بعد از این امیدواریم بیش از گذشته، اخبار دستاوردهایی از این دست بیشتر مورد‌توجه قرار بگیرد.

در ادامه ریحانه سادات میرصانع، گوینده خبر شبکه یک سیما، به نقش‌آفرینی جوانان در توسعه اشاره و تأکید کرد: زمانی که نقش جوانان در پیشرفت‌ها را از نزدیک مشاهده کردم به خودم بالیدم که به چنین منطقه‌ای ارج داده شده است. امیدوارم بعد از این بیشتر به چنین اخباری پرداخته شود.

احمد نجفی، بازیگر و مجری هم از تجربه زندگی در مناطق مختلف کرمان گفت و اظهار کرد: من از سال ۵۰ تا ۵۳ در استانداری بندرعباس خدمت می‌کردم. بنابراین بردسیر و سیرجان را خوب می‌شناسم. جدا تحت تأثیر پیشرفت‌های گل‌گهر قرار گرفتم. من همیشه به مسئولان گفته‌ام که چرا اتفاقات خوب را بازگو نمی‌کنید؟ و چرا اتفاق خوب نمی‌آفرینید؟ من خوزستانی هستم و می‌دانم خوزستان ثروت و موقعیت جغرافیایی متفاوتی دارد و امروز باید حداقل پنج مجموعه مانند گهرپارک هم  در آنجا داشتیم که متأسفانه اینطور نیست.

وی گفت: فیلم و سریال‌سازی در این منطقه برای آشنایی مردم ضرورت دارد و چنین تولیدات هنری حائز اهمیت است. امیدوارم سخنگوی دستاوردهای گل‌گهر باشیم.

آتش تقی‌پور، بازیگر تلویزیون و سینما نیز در ادامه با بیان اینکه نیروی انسانی کشور با ایمان و عشق به وطن کار می‌کنند گفت: عشق عملی دوطرفه است و نیاز به گفتار هم نیست. انسان‌ها باعمل خود مهرشان را ثابت می‌کنند. ایران امکانات بسیاری دارد و به نظرم بیش از امکانات به همت انسان‌ها برای آبادانی روزافزون نیاز داریم. افرادی که می‌خواهند این مملکت آباد باشد باید برای انسان‌های تلاشگر، ارزش قائل شوند.

منوچهر آذری، پیشکسوت رادیو و بازیگر نیز به شعار «رویش باورها در دل کویر» در منطقه گهرپارک اشاره کرد و گفت: وقتی از هواپیما پیاده شدم باورم نمی‌شد که در کویر چنین مناطق و صنایع پیشرفته‌ای را ببینم. باید به جوانان توجه کنیم، چراکه می‌دانم جوانان این این فضاها را ندیده‌اند.
وی اضافه کرد: مردم ما شادی لازم دارند، همچنین ارتقای روحیه امید برای جوانان ضرورت دارد.

علیرضا صادقی، گوینده خبر نیز در ادامه با اشاره به اینکه برای اولین بار به سیرجان سفر کرده، گفت: سیرجان برای من صدف است و مرواریدی در این صدف وجود دارد به نام گل‌گهر. ضمن اینکه فکری در این کار نهفته که ارزشمند است.

وی با اشاره به اینکه اخیرا جزایر سه‌گانه تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی را تهدید می‌کنند و باید مجموعه‌های تفریحی پیشرفته در آن مناطق نیز ساخته شود، گفت: خوب است که رسانه ملی بیشتر به اخبار توسعه و دستاوردهای افتخارآمیز این مناطق می‌پردازد.

هادی صلح‌‌جو، مجری تلویزیون در ادامه نشست به اهمیت استفاده از فرصت‌ها و وجود نیروی انسانی متعهد تأکید کرد و گفت: گل گهر نگین منطقه است.
وی با اشاره به پدیده مهاجرت و افزایش این معضل افزود: زرق و برق مهاجرت دل جوانان را برده و وظیفه شرعی، ملی و عرفی همه ما در هر سمتی است که بذر امید را در دل مردم و نسل جدید بکاریم. با امیدواری و معرفی چنین مجموعه‌های عظیمی می‌توان جلوی مهاجرت را گرفت.

نعمت‌الله سعیدی، نویسنده و منتقد با اشاره به اینکه کشورهای همسایه ما اگر مجموعه‌های تفریحی مشابه گل‌گهر دارند، در ساخت آن وابسته به کشورهای غربی هستند، اظهار کرد: اگر جوانان به دستاوردهای داخلی دلگرم نباشند مهاجرت رخ می‌دهد و باید به ایمان و خودباوری نیروی انسانی چنین مجموعه‌هایی توجه کرد.

در ادامه حسن شمشادی، خبرنگار پیش‌کسوت ضمن تأکید بر اینکه آنچه در میدان مجموعه گل‌گهر دیده می‌شود حاکی از آن است که اگر همت باشد و در میدان عمل باشیم اهداف بزرگ دست‌یافتنی است.

وی در ادامه از شهید قاسم سلیمانی و الگو بودن این شهید بزرگوار کرمانی برای مجموعه گل‌گهر گفت و ادامه داد: عوامل اجرایی در کنار فکر و ایده درست، دست به دست هم داده‌اند تا این طرح عظیم از فکر به عمل برسد. ما جز عزتمندی، غرور، افتخار، خلاقیت، همت و اراده چیزی در گل‌گهر ندیدیم و ثابت شد که شعار ما می‌توانیم که تأکید مقام معظم رهبری هم هست، حقیقت دارد.

 سیار پیش‌بهار، دیگر خبرنگار پیش‌کسوت خبرگزاری صداوسیما نیز افزود: مدیران باید به دیدن این مناطق بیایند تا درک عمیق‌تری نسبت به دستاوردهای ملی پیدا کنند.
وی با انتقاد از مشکلات قانونگذاری و تحقق اهداف گفت: لازم است در قانون‌گذاریآن‌هایی که در اجرای پروژه‌ها تأثیر مستقیم دارند دقت نظر بیشتری داشته باشند. همچنین اهالی رسانه باید بخشی از واقعیت‌های پنهان را ببینند تا به ادامه روند توسعه کمک کنند.

عباس طاهریان راد، مجری تلویزیون هم از ضرورت معرفی دستاوردهای منطقه گردشگری گل‌گهر گفت و افزود: پیشنهاد می‌کنم در گل‌گهر شب‌های هنری، رویدادهای هنری مشخص و متداوم وجود داشته باشد که پاتوق اهالی فرهنگ و هنر شود و قطعا این اتفاق می‌تواند در شناساندن بیشتر گل‌گهر مؤثر باشد.

غلامرضا احمدی، مجری تلویزیون هم کرمان را بهشت معادن کشور دانست و عنوان کرد: اول باید پرسید که چرا مجموعه تفریحی گل‌گهر را در چنین منطقه‌ای ساخته‌اند؟ چون وظیفه ذاتی هر صنعت و معدنی همین است و هر معدن و صنعتی باید اول به مردم همان منطقه نفع برساند و اگر دیگر معادن و صنایع چنین نکرده‌اند آن‌ها باید پاسخ دهند. گل‌گهر به بهترین نحو چنین وظیفه‌ای را انجام داده است.

آرش نوذری، بازیگر تئاتر و تلویزیون رمز موفقیت گل‌گهر را از دل صحبت کردن دانست و گفت: همه کادر نیروی انسانی در مجموعه گل‌گهر با دل و جان کار می‌کنند.

محمدحسن یادگاری، مستندساز و استاد دانشگاه علامه طباطبایی از نقش مدیران قابل و توانمند در پیشرفت یاد کرد و گفت: در بررسی کشورهای مختلف بسیاری از مفاهیم از دل دانشگاه آمده، اما سرمایه‌گذارها به‌زودی وارد عمل شده‌اند و اهالی رسانه را به‌کار گرفته‌اند تا نگاه خود را وارد کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر نیروی خلاقه و به‌کارگیری این نیروها در جریان تبادل رسانه‌ای و ادامه روند توسعه و پیشرفت تأکید کرد.

درخاتمه، ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با بیان اینکه اگر اتفاقی افتاده به همت کادر نیروی انسانی قابل و توانمند این منطقه بوده است گفت: مجموعه تئاتر سیرجان در دست بازسازی است. پارک هنر را نیز در دست احداث داریم و می‌خواهیم پارک هنرمندان ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه ایده‌هایی برای راه‌اندازی مجموعه‌های تفریحی و گردشگری مطرح بود، اما به این نتیجه رسیدیم که یک مجموعه کامل گردشگری داشته باشیم و درنهایت به تم پارک رسیدیم که اکنون امکانات خوبی دارد و روزانه پذیرای افراد بومی و مسافران غیربومی‌بسیاری است، گفت: ظرفیت قابل توجهی در این مجموعه وجود دارد که می‌تواند ازسوی جامعه هنری نیز به‌عنوان مروج فرهنگ خودباوری بهره‌برداری شود، ایرانیان توانمندی بالایی دارند که تلاش همه آنها در شرکت‌ها دیده نمی‌شود.

امتیاز شما