دبیر جشنواره پژواک ضمن اعلام انتشار فراخوان چهارمین دوره این جشنواره رادیویی به تشریح تفاوتهای این دوره جشنواره با سایر ادوار پرداخت که مهمترین آن تبدیل به رقابت برنامههای رادیویی به جای صرف مستند است.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی به نقل از ستاد خبری جشنواره چهارمین رادیویی جشنواره پژواک، حمیدرضا افتخاری مهمترین دستاورد سه دوره گذشته را بلوغ برنامهسازی در حوزه مستند رادیویی دانست و گفت: همین دستاورد باعث شد تا بخش مستند جشنواره چهارم با موضوع مقاوت اسلامیبه صورت بینالمللی برگزار شود.
وی افزود: در این دوره مستندسازان در چهار موضوع مرتبط با مقاومت اسلامی رقابت خواهند کرد و برندگان نشان سید حسن نصرالله دریافت میکنند.
دبیر چهارمین دوره جشنواره پژواک ادامه داد: در این دوره دو بخش مسابقه و مستمر داریم که بخش مسابقه 5 محور دارد که عبارتند از محور بین الملل، محور ساختاری، محور موضوعی، آثار خلاقانه و محور پژوهش، شرکتکنندگان در 8 سرفصل موضوعی آثار خود را در قالب 8 ساختار به جشنواره ارسال میکنند. همچنین دو جایزه ویژه به آثاری که با موضوع شخصیت شهید سید حسن نصرالله و فرزندآوری تولید شده باشد، اهدا میشود.
افتخاری سپس به بخش مستمر اشاره و تاکید کرد: بخش مستمر که ویژه رادیوهای معاونت صدا است در سه محور ساختاری، مشاغل و فضای مجازی برگزار میشود و اهالی رادیو آثاری را که در طول سال تولید کردهاند به رقابت میگذارند.
چهارمین جشنواره رادیویی پژواک با شعار «رادیو صدای گرم مردم ایران» فعالیتاش را از ابتدای آبان آغاز کرده است و فراخوان این جشنواره در تارنمای آن به نشانی pejvakfestival.ir منتشر شده است. هدف اصلی آن ارتقای کیفی و نوآوری در برنامهسازی رادیو است.
دبیرخانه جشنواره موضوعات جشنواره را که در هشت فصل تعریف شده است به شرح زیر اعلام کرده است:
شعار سال (کارآفرینی، دستاورد و توانمندیهای کشور)، سلامت (سلامت و بهداشت جسم، سلامت روانی- معنوی)، سبک زندگی و تحکیم بنیان خانواده (ظهور و سقوط پهلوی، نقد غرب و غربزدگی)، پاسداشت زبان فارسی (هنر و ادبیات انقلاب، سرمایه اجتماعی (قهرمان جوان ایرانی، زن ایرانی نماد توانایی)، خدمت صادقانه (روستا و عشایر)، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت (وعده صادق2 )
جشنواره پژواک برای چهارمین سال پیاپی برگزار میشود و مراسم پایانی آن هر سال اردیبهشت ماه برگزار میشود.