به همت دبیرخانه ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل رسانه ملی، سه شنبه هشتم آبان، مصادف با روز نکوداشت پدافندغیرعامل، مانور سیگنال رسانی در شرایط بحرانی با حضور سردار جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور، دکتر زارع قائم مقام رییس ستادمدیریت بحران و پدافندغیرعامل سازمان ، مهندس شریفی معاون محترم توسعه و فناوری رسانه و جمعی از مدیران کل و مدیران رسانه ملی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در این مانور میزان تحقق دستورالعمل ها و تدابیر و تمهیدات اندیشیده شده و آمادگیهای موجود به منظور جلوگیری از خلل در امر سیگنال رسانی پایدار و تداوم کارکردهای حیاتی و حساس حوزهای دخیل در این ماموریت مهم در رسانه ملی با سناریوهای مفروض مورد ارزیابی قرار گرفت .
در آغاز مراسم شریفی، معاون توسعه و فناوری رسانه ملی، با سلام به شهدا و خیرمقدم به میهمانان، به اهمیت پدافند غیرعامل در سازمان صدا و سیما اشاره و تاکید کرد که استانداردهای این سازمان میبایست مطابق با استانداردهای مراکز بسیار حیاتی باشد و تجهیزات نیز باید قابلیت اعتمادی 99/99 درصدی داشته باشند.
شریفی ادامه داد:علاوه بر پدافند غیرعامل، به پدافند عامل نیز پرداختهاند و برای تضمین پایداری پخش سیگنال، اقدامات لازم را در حد مطلوبی در سطح کشور انجام دادهاند.
معاون توسعه و فناوری رسانه خاطرنشان کرد:در این مانور، فرض را بر این گذاشتهاند که یکی از حلقههای سیگنالرسانی دچار اختلال شده و در نتیجه، اقدامات لازم برای ادامه ماموریت ها انجام خواهد شد.
او به تلاشها برای مقابله با برنامههای دشمن که به دنبال آسیب زدن به رسانه ملی هستند اشاره و بر لزوم اطلاع رسانی سریع، آگاهی بخشی و آرامش بخشی به آحاد جامعه و در نهایت رساندن صدای حاکمیت به مردم در شرایط سخت تاکید کرد.
در این رزمایش، سردار جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با قدردانی از تلاشهای بخش محتلف رسانه ملی در پدافند غیرعامل، به رشد قابل توجه به خصوص در حوزههای فنی اشاره کرد و بر ضرورت بهروزرسانی فناوری و آمادگی برای مقابله با بحرانها تأکید کرد.
سردار جلالی همچنین به تهدیدات ترکیبی که تأثیرگذاری زیادی بر افکار عمومی و عملیات رسانهای دشمن دارند، اشاره کرد و بر اهمیت نقش رسانه در این شرایط تأکید نمود. او خواستار افزایش رعایت الزامات به منظور مصونیت و دقت در عملکرد شد و گفت انتظار است در صورت وقوع تهدید در کمترین زمان ممکن، خدمات به حالت عادی بازگردانده شود.
او تابآوری در برابر تهدیدات و جایگزینی خدمات را از مباحث کلیدی دانسته و گفت: که رسانه ملی به خوبی آماده این امر است. همچنین، سردار جلالی بر اهمیت آمادگی زیرساختها، نیروی انسانی، تجهیزات و مهارتها در شرایط بحران تأکید کرد و ضمن تشکر از دورههای آموزشی و تمرینها و مانور های برگزاری شده خواستار ادامه این روند برای افزایش آمادگی و شناسایی اشکالات احتمالی موجود شد.
در ادامه، چهار رزمایش سیگنالرسانی با سناریوهای پیش بینی شده با موفقیت اجرایی گردید.