امروز جمعه  ۱۱ آبان ۱۴۰۳

روایتگری و تبیین، مهم‌ترین رسالت رسانه ملی در قبال جبهه مقاومت

مشاهده ۶۶
۱۴۰۳/۰۸/۰۵- ۰۸:۲۳

فعالان رسانه استانی و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، روایتگری و تبیین را مهم‌ترین رسالت رسانه ملی در قبال جبهه مقاومت عنوان کردند.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در نشست مدیران و برنامه‌سازان صداوسیمای چهارمحال و بختیاری با مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و نایب رئیس جمعیت جهانی حمایت از مقاومت؛ مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی‌ کشور، هدف نهایی توطئه رژیم صهیونیستی و حامیانش از جمله آمریکا در به شهادت رساندن رهبران مقاومت را جمهوری اسلامی و تسلط بر جغرافیای ایران و همسایگانش دانست.

سید احمد عبودتیان هدف اسرائیل را تسلط جغرافیایی بر ایران و پیشروی تا دهانه اروند بیان و خاطرنشان کرد: آمریکا می‌داند ایران نابودشدنی نیست و نمی‌تواند کاری کند، زیرا تاریخ و فرهنگ مردم ایران نشان می‌دهد که هرگاه اتفاقی در کشور رخ دهد وحدت و همگرایی مردم هم بیشتر می‌شود.

نائب رئیس جمعیت جهانی حمایت از مقاومت، روایت مقاومت و پایداری مردم جبهه مقاومت را وظیفه رسانه ملی و سایر رسانه‌های کشور در قبال این جبهه دانست و افزود: روایت مقاومت مردمی‌ باید صدر اخبار قرار گیرد و این می‌تواند برای مردم دنیا درس‌آموز باشد که حق گرفتنی است.

حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر براتی مراجعه به تاریخ و بازخوانی آن را مؤثر دانست و افزود: هم اکنون جمعیت زیادی از مردم منطقه آمادگی دارند در نبرد با رژیم صهیونیستی شرکت کنند، زیرا به این باور رسیده‌اند که با وحدت و همدلی می‌توانند تهدیدات و خطرات را دفع کنند.

مدیرکل صداوسیمای چهارمحال و بختیاری در این جلسه بر بهره‌گیری از صبغه فرهنگی در روایتگری و تنوع محصول، در تولیدات محتوایی رسانه تأکید کرد و گفت: روایتگری هم در فیلم و سریال باید منتقل شود و هم در موارد ترکیبی گفتگومحور و سایر برنامه‌ها، که اگر موفق عمل شود قطعا اذهان مردم هم با ما همراه خواهند شد.

سید محسن حسینی به تولید و پخش برنامه‌های ویژه شبکه جهان‌بین در خصوص فلسطین، لبنان و مباحث مرتبط با جبهه مقاومت اشاره کرد و افزود: با تولید برنامه‌های متعدد و پخش برخی از آنها در شبکه‌های سراسری و برقراری ارتباط تصویری با لبنان، پیام به‌هنگام به مردم منتقل شد و ضروری است با مخاطب‌شناسی و مطالعه بیشتر در خصوص مقاومت، منسجم‌تر و هدفمندتر در انتقال پیام عمل کرد و سطح آگاهی مردم را بالا برد.

مدیرکل شبکه جهان‌بین به ساختار متفاوت فضای مجازی نسبت به رادیو و تلویزیون اشاره کرد و افزود: فضای مجازی مستلزم کارگروه‌های ویژه‌ای است تا با استفاده از ابزارهای خاص، به روایت مقاومت بپردازد.

حسینی گفت: روایت‌ها به صورت مشترک در رادیو، تلویزیون و فضای مجازی تولید و منتشر می‌شوند در حالی که فضای مجازی ساختار جداگانه‌ای دارد و مقوله‌ای است که باید به طور ویژه به آن توجه و از ظرفیت‌هایش استفاده کرد.

وی سواد رسانه‌ای را برای مردم عنصری مهم دانست و افزود: امروزه هر کسی، خودش محصول را انتخاب می‌کند و در معرض آن قرار می‌گیرد، به همین منظور لازم است محصولات رسانه‌ای متنوع‌تری تولید شود و با تولید و انتشار محصولات متعدد رسانه‌ای هدفمند و دور از هرگونه شعار در فضای مجازی، رادیو و تلویزیون، روایت‌ها را بازگو و مردم را با رسانه همراه کرد.

بازخوانی تاریخ سرزمین ایران برای نسل جوان، تبیین نقشه نیل تا فرات صهیونیست‌ها و تولید روایت‌های توحیدی، محور گفت‌وگوهای مدیران و برنامه‌سازان صداوسیما با مسئولان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی‌ بود.

امتیاز شما