امروز جمعه  ۱۱ آبان ۱۴۰۳

تاکید معاون امور استان‌های رسانه ملی بر مردمی‌شدن رسانه

مشاهده ۸۰
۱۴۰۳/۰۸/۰۱- ۱۳:۲۳

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما با تاکید بر مردمی‌شدن رسانه ملی گفت: چالش اصلی در برنامه‌سازی و تولید، فاصله با فلسفه وجودی انقلاب اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، علیرضا کیخا امروز یکم آبان در دیدار با معاونان و مدیران مرکز خراسان رضوی گفت: برای آنکه رسانه مردمی‌شود، باید مبارزه کرد، زیرا در انقلاب اسلامی مردم ارباب‌اند و مسئولان رعیت و این اصل را باید در عمل جامه عمل پوشاند.

وی با تاکید بر اینکه رسانه باید با هدف اجرای اهداف انقلاب اسلامی همپای مردم باشد، افزود: زمانی صداوسیما به عنوان لوکوموتیوران دستگاه‌های دیگر می‌تواند حرکت کند که مشکلات جامعه و مردم را بیابد و بعد راه‌حل ارائه دهد.

شبکه خراسان رضوی؛ شبکه ملی

مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی نیز در این جلسه با اشاره به تدوین سند تحول و تاکید مقام معظم رهبری گفت: صداوسیمای خراسان رضوی همه فعالیت‌های حوزه‌های پیام و پشتیبانی خود را براساس سه رسالت اصلی رسانه ملی یعنی هویت‌محوری، عدالت‌گستری و شتاب‌دهی به پیشرفت ترسیم کرده است.

محسن نصرپور افزود: صداوسیمای خراسان رضوی نه فقط یک شبکه ملی بلکه بین‌المللی و جهانی به شمار می‌رود و هویت اصلی ما ایرانی‌ها امام رضا (ع) است، از این رو برنامه‌های شبکه خراسان رضوی در سیما، صدا، زیارت و خبر باید با محور معارف رضوی تدوین و اجرا شود.

 وی با اشاره به سفر سالانه ۳۰ میلیون زائر به مشهدالرضا گفت: در واقع شبکه خراسان رضوی پنجره‌ای رو به خورشید ولایت است و همکاران ما در این رسانه به عنوان خادمان رسانه‌ای حضرت رضا (ع) تلاش می‌کنند از طریق این پنجره دل‌های میلیون‌ها عاشق را به پنجره فولاد گره بزنند؛ از این رو این شبکه در ایام سال بیشترین ارتباط را با شبکه‌های سراسری و استانی دارد.

مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی گفت: در اجرای رسالت هویت محوری و عدالت گستری، در روستا‌ها هم برنامه سازی در دستور کار مرکز قرار گرفته و دوربین سیما و میکروفون صدا نماینده مردمی است که تا قبل از این سهم کمتری از آنتن رسانه ملی داشتند.

نصرپور با اشاره به رسالت شتاب‌دهی به پیشرفت این رسانه گفت: در این زمینه افزون بر برجسته‌سازی پیشرفت‌های استان و کشور در حوزه‌های مختلف برای تقویت امید به آینده، معرفی افراد موفق در مشاغل خرد و کوچک و نهادینه‌سازی شعار سال را اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

وی ضمن اشاره به تاکید قائم مقام فرهنگی سازمان صداوسیما مبنی بر تقدم کیفیت بر کمیت در رویداد‌ها و وقایع مهم گفت: علاوه بر فعالیت‌های معمول برای انعکاس حضور پرشور جمعیت، چند گروه با نقشه راه از پیش تعیین‌شده و طراحی سوال حوزه پژوهش با حضور در میان مردم روایت‌های چندجانبه‌ای را از حضور مردم در عرصه‌های مختلف به صدا و تصویر می‌کشند.

مدیرکل صداوسیما خراسان رضوی گفت: برای استفاده از تولیدات مردمی تاکنون پویش‌های متعددی به همت حوزه‌های سیما، صدا، زیارت و فضای مجازی طراحی شده و این امر موجب پخش متعدد تولیدات مردمی در آنتن شبکه شده است

نصرپور به نهضت ثبت خاطرات مردم در موضوعات مختلف سال از جمله، انتخابات، دهه فجر، هفته دولت، دفاع مقدس و یلدا اشاره کرد و گفت: حدود ۵۰۰ خاطره در موضوعات مختلف ضبط و پخش شده است.

وی با اشاره به انعکاس فعالیت‌های جبهه فرهنگی انقلاب هم گفت: طبق مصوبه شورای فرهنگی سازمان تاکنون طی ارتباطاتی با حسینیه هنر و تشکیل اتاق فکر، قرار است با دستیابی به مدل و طرح مشخص به‌زودی شاهد انعکاس این فعالیت‌ها از شبکه استانی صداوسیمای خراسان رضوی باشیم.

تصاویر

امتیاز شما