مستند «ترنج» که قصه فرهنگ خوراک ایرانی از شمال تا جنوب را به تصویر میکشد، چهارشنبهها و پنجشنبهها حوالی ساعت 18:45 از شبکه دو سیما بازپخش میشود.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، مجموعه «ترنج» با موضوع فرهنگ و تاریخ خوراک در ایران روایتی از سنتهای غذایی در مناطق مختلف کشور است. این مجموعه در هر قسمت به سراغ یکی از خوراکهای معروف سفرهای ایرانی رفته و داستان آن را از شمال تا جنوب به تصویر میکشد؛ موضوعاتی همچون چای و قهوه، خرما و نخ، نان و آب، آش، شهد و شکر، قند و نبات و ... از جمله عناوین قسمت های متنوع این مجموعه است.
مستند «ترنج» به تهیهکنندگی محمد شکیبانیا و کارگردانی سام کلانتری تهیه و تولید شده است، چهارشنبهها و پنجشنبهها حوالی ساعت 18:45 از شبکه دو سیما بازپخش میشود.