به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دکترآل امین تصریح کرد: شناخت استعدادها، حرفه آموزی و ایجاد شغل و درآمد، اعتماد به نفس فرد معلول را افزایش داده و افسردگی ناشی از برخی محدودیتها را درآنها کاهش میدهد و همچنین آرامش را به وی و خانوادهها باز میگرداند.
وی افزود: نهادهای مسئول میبایست زمینههای لازم را برای تامین حقوق معلولان، فراهم و حمایت های لازم را از آنها به عمل آورند و در این مورد جامعه معلولان باید مطالبه گر باشند.
مدیرکل صداوسیما گفت: اگر فردی در بخشی از توانایی خود محدودیت دارد باید استعدادهای او در سایر بخشها کشف و به منصه ظهور برسد ولی نیازمند توجه ویژه متولیان امر و فرهنگ سازی در این خصوص میباشد تا بتوان با اصلاح فرهنگ جامعه ظرفیتهای بالقوه این قشر از جامعه پرورش یابد .
وی از آمادگی صداوسیمای استان به همین منظورخبر داد و گفت: دیدگاه جامعه در خصوص این قشر از شهروندان باید تغییر کند و صداوسیمای استان در این راستا تاکنون قدمهای زیادی برداشته و آمادگی کامل دارد با همکاری بهزیستی کارهای بیشتری در این زمینه انجام دهد .
دکتر آل امین استفاده از ظرفیت های شبکه استانی در حوزههای خبر ، سیما و صدا را در این خصوص راهگشا توصیف کرده و گفت : آماده ایم در برنامههای پرمخاطب ضمن بیان و پیگیری مشکلات و مسائل مبتلابه توان خواهان عزیز، افراد فعال و نخبه این قشر را نیز معرفی نماییم .
مدیرکل بهزیستی استان هم با تشکر از توجه ویژه صداو سیمای استان به امور معلولان و توان خواهان گفت: هم اکنون بیش از یک هزار مددجو در ۱۸ مرکز نگهداری شبانه روزی تحت پوشش بهزیستی هستند.
خدابندهلو افزود: کارشناسان حوزههای تخصصی و بازرسی در سطوح استان و شهرستان به طور مکمل و هماهنگ بر مراکز بهزیستی نظارت جامع دارند.
وی افزود : طبق قانون حقوق شهروندی میبایست مناسب سازی معابر برای معلولان انجام شود لیکن این موضوع نیازمند پیگیری رسانه و فرهنگ سازی در بین مردم میباشد که قطعا صداوسیما میتواند در این موضوع اثرگذار باشد .