به گزارش روابط عمومی رسانه ملی به نقل از روابط عمومیبرنامه «به وقت ایران»، این برنامه تلویزیونی که از شبکه آموزش پخش میشود، دوم آذرماه با حضور علی اللهیار ترکمن معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش و حمیدرضا حاجیبابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، موضوع بودجه وزارت آموزش و پرورش در زمینه مهارتآموزی به معلمان و همچنین اختصاص این بودجه به آموزشهای نوین را بررسی کرد.
اقدامات صدا و سیما جای تقدیر دارد
حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلسدر این برنامه درباره اقدامات مجلس در خصوص بودجه مدرسه تلویزیونی توضیح داد: قبل از شیوع ویروس کرونا نیز در سند تحول بنیادین، نقش تلویزیون و رسانه ملی را نقشی اساسی و کلیدی در این سند می دانستیم و بدون شک هم تلویزیون به عنوان رسالت اصلی خود میبایست نقش آفرینی کند و هم آموزش و پرورش و دولت میبایست به کمک صدا و سیما گام بردارند. در گذشته آموزش و پرورش و دولت اقبالی به صدا و سیما نشان نمیدادند و صدا و سیما نیز کمتر به مباحث آموزشی میپرداخت. بی شک اقدامات صدا و سیما جای تقدیر دارد، میتوان گفت که صدا و سیما مردانه وارد میدان شد و به کمک مردم شتافتند.
حاجیبابایی با بیان اینکه مجلس قطعاً در این مسیر کمک خواهد کرد، افزود: باید آموزشهای مجازی را با آموزش های مدرسه ای را مکمل کلاس ها قرار داد و در شرایط عادی این روند ادامه خواهد داشت.
برنامه «به وقت ایران» با رویکرد مهارتی و با ساختار گفتگومحور به تهیه کنندگی علیرضا عاصم یوسفی روزهای یکشنبه و سهشنبه ساعت ۲۱:۴۵ تا ۲۳ به صورت زنده روی آنتن شبکه آموزش میرود.
یک درصد از اعتبارات هزینه وزارت آموزش و پرورش برای خرید خدمات از سازمان صدا و سیما
اللهیار ترکمن معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: در لایحه 1400 اعتبارات مشخصی تحت عنوان ردیف مشخص، به دولت پیشنهاد شد که در این موضوع برای آموزش های مجازی، رسانه ای و استفاده از فضای اینترنتی و مدرسه تلویزیونی اقداماتی پیش بینی شود. علاوه بر این بودجههایی را در قالب اعتبارات مشخص در لایحه بودجه پیش بینی کرد تا به استناد قانون برنامه ششم یک درصد از اعتبارات هزینه وزارت آموزش و پرورش در قالب خرید خدمات از سازمان صدا و سیما استفاده شود و این دو ابزار جزو اولویت های اصلی است و برنامههای مشخصی وزارت آموزش و پرورش در این زمینه در نظر گرفته است.