به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، برنامه «شفاخانه» امروز 29 اردیبهشت، به سراغ اهمیت و فواید توجه به رنگها در انتخاب برنامه غذایی میرود. در این برنامه دکتر آرمان زرگران، استادیار دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو آکادمی جهانی تاریخ داروسازی، درباره خواص میوهها و سبزیجات با رنگهای مختلف مطالبی را بیان میکند. گفتنی است برای این که بیشترین فواید را از مصرف میوهها و سبزیها به دست بیاوریم، باید حداقل در طول هر روز یک وعده مصرفی از هر 5 گروه رنگی را به برنامه غذایی خودمان اضافه کنیم. این 5 گروه رنگی شامل رنگ های آبی-بنفش، سبز، سفید، زرد-نارنجی و قرمز میشود.
علاقهمندان میتوانند برنامه «شفاخانه» را به گویندگی راضیه گردکاهد، دوشنبهها ساعت 16 به همت گروه کتاب رادیو فرهنگ روی موج اف ام ردیف 106مگاهرتز بشنوند.