به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در این یادداشت با عنوان (# ایمان_استقامت_ پیروزی)آمده است:
شیوع ویروس کرونا صرفنظر از تهدیدها و آسیبهای متعددش در حوزههای مختلف، آزمونی بزرگ برای رسانهملی در بهرهبرداری از ظرفیتهای بینظیر نیروی انسانی و بهرهمندی از جنبههای دینی و معارفی محسوب میشود. همزمان با حلول ماه رجب و شعبان بهعنوان فصل بندگی و مقدمه ماه مهمانی خدا، کرونا مهمان ناخواندهای بود که معادلات جدیدی در عرصه رسانه رقم زد.
در این اوضاع برنامههای معارفی سیما با هدف آگاهیبخشی و ایجاد فضای معنوی لازم برای حفظ آرامش روانی جامعه، مأموریت تازهای پیشروی خود ترسیم کردند. توجه ویژه به نقش دعا، توسل، قرائت قرآن، استغفار، صدقه و احسان به دیگران در قالب برنامههای کارشناسی، گفتوگومحور، مستند و میانبرنامههای معارفی، پاسخ به شبهات القا شده از سوی شبکههای معاند در خصوص کرونا، راهاندازی پویشهای متنوع ختم سوره حمد برای شفای بیماران کرونایی، ختم صلوات برای سلامتی حضرت ولیعصر (عج) و گشایش در امور، پخش همزمان ادعیه سفارششده نظیر دعای هفتم صحیفه سجادیه، دعای توسل و دعای فرج از شبکههای سیما، برگزاری مراسم ختم و بزرگداشت شهدای مدافع سلامت و جانباختگان کرونا، ایجاد امکان زیارت از راه دور بهدلیل تعطیلی حرمهای مطهر، برپایی هیئتهای مذهبی بدون حضور مستمع در مناسبتهای ماه رجب و شعبان با حضور سخنرانان و مداحان مختلف و برگزاری مراسم احیای شب نیمه شعبان از جمله فعالیتهای رسانهملی در این وضعیت خاص بود که در نوع خود بیسابقهترین تجربه تلویزیون در تاریخ رسانهملی محسوب میشود.
هرساله با حلول ماه مبارک رمضان، شاهد حضور گسترده مردم در مساجد و اماکن مقدس هستیم، اما امسال با توجه به ادامه محدودیتهای کرونایی، لازم بود سیاستگذاری، برنامهریزی و تولید برنامههای معارفی با لحاظ فضا و اوضاع کنونی انجام پذیرد. با عنایت به مستندات قرآنی و روایات معتبر از معصومین (علیهمالسلام) و جلسات همفکری با صاحبنظران حوزه و دانشگاه، شعار پیشنهادی امسال شورای معارف سیما «ایمان، استقامت، پیروزی» در نظر گرفته شدهاست. این شعار زمینهای برای بروز و ظهور بسیاری از مفاهیم مرتبط با مؤلفههای مذکور را بهدنبال دارد. نقش ایمان در شادی واقعی و زندگی معنوی، جایگاه استقامت و پایداری در تفکر ایمانی و وعده نصرت و پیروزی خداوند به اهل ایمان از جنبههای مدنظر این شعار خواهد بود. با این هدف و با هماهنگیهای انجام شده با سایر نهادهای فرهنگی و دینی شاهد همافزایی و همگرایی لازم در این موضوع خواهیم بود.
ویژهبرنامههای سحر و افطار سیما، محافل ترتیلخوانی، مجالس سخنرانی علما، جلسات مناجاتخوانی و ادعیه وارده در این ماه در کنار برنامههای ویژه، میانبرنامهها و مستندهای معارفی و علاوه بر اینها تدارک ویژه شبهای قدر، بسته کاملی است که امسال در ماه مبارک رمضان در قاب تلویزیون قرار خواهد گرفت. انعکاس تصویری و تلویزیونی رزمایش (مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه) براساس فرمایش مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، معرفی گروههای جهادی سلامت و کمکرسانی به محرومان و تداوم و تقویت فضای معنوی و نشاط دینی در ماه مبارک رمضان از جمله اولویتهای ویژه شورای معارف سیما در ایام پیش روست. امیدواریم حاصل تلاش همکاران در حوزه معارف رسانهملی، مقبول درگاه حق و مورد عنایت خاص حضرت ولیعصر (عج) قرار بگیرد.