به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، ابوالحسینی با حضور در استودیو خبر ۲۰ ضمن تبریک ۱۵ مهرماه روز ملی روستاها و عشایر گفت: پس از انقلاب اسلامی خدمات گستردهای در روستاها و مناطق عشایری صورت گرفت و این خدمات در سه سال گذشته شدت گرفته و موضوع رسیدگی به روستاها دغدغه اصلی مسئولان شده است. وی با اشاره به تامین زیرساختها برای رفاه روستاییان در روستاهای استان یزد، ادامه داد: در استان یزد ۳۹۳ روستا دارای شورای اسلامی هستند و در سالیان گذشته از محل اعتبارات ارزش افزوده، جرائم و خودیاریها بیش ازیکهزارو ۳۹۴ میلیارد تومان بودجه به روستاها اختصاص یافته است که برای فعالیتهای عمرانی شامل زیرسازی، جدول گذاری، آسفالت، احداث و نگهداری بوستانها و جمع آوری زباله در روستاها هزینه شده است.
معاون امور عمرانی استاندار گفت: در حوزه احداث مراکز گردشگری بسیاری از روستاها ظرفیت پذیرش گردشگر را دارند که در سه سال گذشته زمینه ایجاد مراکز گردشگری در روستاها فراهم شده و تعدادی از مراکز ایجاد شده وتعدادی در حال ایجاد هستند. ابوالحسینی ادامه داد: در حوزه تسهیلات، تسهیلات هم به دهیاریها وهم تسهیلات به شرکت تعاونی دهیاریها ارائه داده ایم که بیشتر در حوزه ماشین آلات بوده و همه همیاریها ماشین آلات راهسازی دارند و در این حوزه ارائه خدمات میدهند. وی خاطر نشان کرد: در حوزه تولیدهم، تسهیلات خوبی عرضه شده که در قالب تسهیلات خرد، متوسط و کلان عرضه شده است.
معاون عمرانی استاندار گفت: در حوزه آبرسانی با توجه به این که استان یزد به لحاظ اقلیم در وضعیت بحران مستمر به سر میبرد اقدامات خوبی در راستای آبرسانی به روستاها انجام شد. وی افزود: در این راستا ۶ مجتمع آبرسانی در قالب ۵۸ روستا در قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با ۱۸۰ میلیارد تومان منابع اجرا شد، ۱۰ حلقه چاه برای تامین آب حوزه عشایری حفر شده و در زمینه اعتبارات حاشیه نشینی برای بخش مرکزی و مناطق اکرم آباد و اکرمیه با ۷۵۰ میلیارد تومان آبرسانی صورت گرفت و ۸ حلقه چاه برای رفع کم آبی این مناطق حفر شد.
ابوالحسینی افزود: آبرسانی سیار به ۳۰۰ روستا در تابستان هم صورت گرفت و در بهاباد هم آبرسانی مجتمع ۴۴ روستایی با بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه صورت گرفت. ابوالحسینی ادامه داد:در حوزه فاضلاب روستایی هم در روستای اسلامیه شبکه فاضلاب کشیده شده و در روستای آسفیچ هم شبکه فاضلاب تکمیل و تصفیه خانه آن با ۷۰ درصد پیشرفت بزودی به بهره برداری میرسد وبرای شبکه مجتمع امام حسین (ع) خضرآباد هم ۷۰ میلیارد تومان هزینه شده است.