به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، واحدهای سیار فروش غذا مزیت های زیادی دارند ازجمله این که هم ارزان تر تمام میشود و هم مشکلات روتین کسب و کارهای مرتبط با غذا را ندارد. با این حال برای آماده سازی و اخذ مجوزها نکات زیادی را باید درنظرگرفت. اگر این واحدها کسب و کار خود را بطور ایمن و قانونی راه اندازی نمایند می توان انتظار داشت از شهروندان در برابر امراض غذایی محافظت شوند، مزاحمتی در معابر ایجاد نشده و از نقض قوانین مرتبط با تجارت پیشگیری شود.
رادیو اقتصاد در برنامه «روزیِ نو» ۲۴ مردادماه اقتصاد ایستگاههای سیار فروش غذا را بررسی می کند. مراحل راه اندازی رستوران سیار، هزینه راه اندازی، چگونگی اخذ مجوزها، مکان و تبلیغات مناسب، درآمد و مزایای این گونه کسب و کارها مواردی است که در برنامه مورد توجه قرار میگیرد.
برنامه «روزیِ نو» از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۰۶:۰۰ روی موج افام ردیف ۹۸ مگاهرتز تقدیم مخاطبان فرهیخته رادیو اقتصاد میشود.
شبکه رادیویی اقتصاد از طریق گیرندههای دیجیتالی، رادیو نما، اپلیکیشن ایرانصدا و آدرس اینترنتی radioeqtesad.ir نیز قابل دریافت است.
همچنین علاقمندان میتوانند از طریق شماره تماس ۲۲۶۵۲۵۲۵ و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۳۶۳۷ با این برنامه و دیگر برنامههای رادیو اقتصاد در ارتباط باشند.