امروز جمعه  ۱۰ فروردين ۱۴۰۳

رمز اصلی شروع کسب‌وکار موفق از نگاه یک کارآفرین

مشاهده ۱۱۸
۱۴۰۱/۰۹/۲۵- ۱۳:۰۶

صدیقه صفری، تولید کننده: "هیچگاه در مسیر اهداف بلند مدت دچار ناامیدی نشویم."

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، صدیقه صفری، تولید کننده پوشاک گفت: من از سال ۹۰ وارد حرفه طراحی دوخت شدم، سپس در فرهنگسرا‌ها این حرفه را تدریس کردم؛ به لطف خدا توانستم امسال شرکت تعاونی خود را تاسیس کنم و وارد حوزه تولید پوشاک شوم.

 فعالیت‌های هنری من پس از ازدواج با همسرم شروع شد چرا که احساس کردم زمان بسیاری دارم که بیهوده می‌گذرد؛ از آنجایی که تمایل داشتم احساس مفید بودن کنم به سمت رشته‌ای که علاقه داشتم، یعنی طراحی دوخت رفتم و سعی کردم در این مسیر رشد کنم. با گذر زمان و ارتباط گرفتن با دیگران در این حوزه، توانستم پیشرفت کنم.

وی افزود: همسر من در این راه بسیار پشتیبانم بود. یکی دیگر از دلایل رشد و پیشرفت من دوستان فوق‌العاده و محیط خوب بود چرا که تمامی این شرایط دست به دست هم دادند تا نگاه من بازتر شود. من در ابتدا تنها برای اهداف فردی به سمت طراحی دوخت رفته بودم اما دوستانم به من این نگاه را دادند که از این رشته کسب درآمد کنم، آن را آموزش دهم و در این راه پیشرفت کنم.

او اظهار داشت: در دوره‌ای تنها تمایل داشتم تا آموزش را پیش ببرم اما زمانی که در آن کمی فعالیت کردم متوجه شدم که می‌خواهم بیش از این پیشرفت داشته باشم و این رشد و توسعه را به صورت مداوم ادامه دهم.

خانم صفری گفت: دغدغه‌ها و چالش‌های شغلی که وجود دارند بیش از هر چیز به من اشتیاق می‌دهند و باعث رشد من می‌شوند. من معمولا مسیر خود را تحت نظر دارم و شرایط خود را می‌نویسم تا ببینم نسبت به گذشته چقدر پیشرفت داشته‌ام و در آینده به کجا خواهم رسید. با این حال به مسیر بسیار دوری نگاه نمی‌کنم و ترجیح می‌دهم بیشتر به قدم بعدی خود نگاه کنم تا به دلیل دور بودن اهداف بزرگ دچار ناامیدی نشوم.

وی افزود: افراد نباید از قدم اول برای پیشرفت و فعالیت ترس داشته باشند؛ بهتر است همه در زندگی خود قدم اول را بردارند چرا که پس از آن قدم‌های بعدی مشخص می‌شوند.

حسن قربان‌نژاد، همسر خانم صفری گفت: من تلاش خود را انجام دادم تا در تمام مسیر فعالیت شغلی همسرم او را از تمام جهت حمایت کنم و مشوق او باشم؛ ما در ابتدا این کار را به صورت خصوصی و به اندازه یک فروشگاه شروع کردیم اما پس از مدتی تصمیم گرفتیم تا این فعالیت را گسترش دهیم.

آقای قربان‌نژاد ادامه داد: از آنجایی که تخصص من در مدیریت مالی است؛‌ بیشتر همسرم را در حوزه مالی حمایت کردم و کارهای لازم را انجام دادم. پروسه ثبت شرکت تعاونی تولیدی همسرم حدود یک سال زمان برد و بعد از آن نیز مسائلی بود که باید رعایت می‌شد که به همین دلیل قوانین شغل همسرم را به او آموزش دادم.

وی گفت: فعالیت در حوزه تولیدی و تعاونی گاهی اوقات می‌تواند بسیار دشوار باشد؛ گاهی اتفاق‌های درون خانواده یا بیرونی می‌تواند تاثیر منفی بر زندگی و کار بگذارد در نتیجه تمامی این مسائل نیاز به مدیریت قوی و پیشرفته دارد.

گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم می‌رود و تهیه کننده این برنامه نیز علی درویش است. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمان‌های برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini. irani بارگذاری می‌شود.

امتیاز شما