امروز پنج شنبه  ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

اعلام نتایج اولین آزمون صدور مجوز فعالیت عوامل تولید تا پایان هفته اول خرداد

مشاهده ۲۵۱
۱۴۰۱/۰۲/۲۸- ۱۶:۳۶

نتایج اولین آزمون صدور مجوز فعالیت عوامل تولید تا پایان هفته اول خرداد در سامانه چهره اعلام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، اولین آزمون صدور مجوز فعالیت عوامل تولید با مدیریت مرکز طرح، برنامه و بودجه رسانه ملی، روزهای پنجشنبه و جمعه 25 و 26 فروردین 1401 در چهل حوزه امتحانی در تهران و تمام مراکز استانی صداوسیما برگزار شد .

امیر رضا رامش، مدیر پروژه برگزاری آزمون صدور مجوز عوامل تولید گفت: اولین آزمون صدور مجوز فعالیت عوامل تولید به صورت سراسری در حرفه‌های کارگردانی پویانمایی، متصدی صحنه، عکاسی، گریموری، طراحی صحنه و دکور، کارگردانی تلویزیون، صدابرداری، منشی صحنه، نور پردازی، گرافیک، نویسندگی، هماهنگی، تدوینگری، ارزیابی، گزارشگری ، تهیه کنندگی تلویزیون، خبرنگاری، تصویربرداری و تهیه کنندگی رادیویی برگزار شد.

وی درخصوص تعداد شرکت کنندگان این آزمون افزود: این آزمون با شرکت بیش از  6 هزار و 500 داوطلب در قالب 8 هزار و500 نفر آزمون برگزار شد. 31 درصد از داوطلبان در استان تهران و 69 درصد در مراکز استانی شرکت کردند.

رامش ادامه داد: 34 درصد خانم ها و 66 درصد آقایان شرکت‌کنندگان در این آزمون بودند. بیشترین داوطلبان مربوط به استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان و بیشترین شرکت کنندگان مربوط به حرفه‌های تهیه کنندگی تلویزیون، تصویربرداری و تدوینگری بودند.

وی درباره نحوه تصحیح اوراق گفت: آزمون به صورت کتبی- عملکردی برگزار شد.  این آزمون  هر حرفه بر اساس چهار مولفه شامل وظایف، فعالیت، دانش و مهارت استوار بود ؛ برای نمونه در حرفه کارگردانی تلویزیون، یکی از وظایف کارگردان طراحی دکوپاژ است. در سطوح پایین تر به فعالیتهای طراحی دکوپاژ، فلور پلن، ایجاد استوری برد، تعیین عناصر دراماتیک تقسیم می‌شود که فرد باید در آن دانش و مهارت لازم را داشته باشد. در اصطلاح به این سند که ساختار سلسله مراتبی وظایف، فعالیت ها و مراحل انجام آنها را شامل می‌شود، اطلس وظایف می‌گوییم. ما این اطلس وظایف را تا قبل از آزمون دوم در اختیار همه داوطلبان این آزمون قرار می دهیم.

رامش ادامه داد: بر اساس تحلیل نمرات خام داوطلبان، تصمیم گرفته شد با استفاده از الگوهای استاندارد ترازبندی ، تعداد پذیرفته شدگان افزایش یابد. بر این اساس در پذیرش شرکت کنندگان، در سامانه چهره دو نمره خام و نمره تراز در نظر گرفته شده است و در سوالات سخت نیز  تاثیر مثبت برای داوطلبان لحاظ شده است.

وی ادامه داد: از آنجاکه دشواری سوالات آزمونهای حرفه‌ها معلوم شد، تعدادی از سوالات دشوار هر آزمون، کنار گذاشته شد و با تاثیر مثبت برای پاسخ دهندگان درست لحاظ شد بنابراین بسته به میانگین نمرات کسب شده و تعداد سوال دشوار حرفه‌ها، حد نصاب پذیرش متفاوت شد.

وی با تشریح این نکته گفت: قبولی افراد براساس نمره ترازی است که در سامانه چهره مشاهده می‌کنند و حدنصاب در هر حرفه متفاوت است به عنوان نمونه در حرفه ارزیابی نمره قبولی 60 و در حرفه صدابرداری این عدد 45 است. به همین دلیل یک حد نصاب ثابت برای تمامی حرفه‌ها  وجود ندارد.

رامش با اعلام این خبر که آزمون بعدی در نیمه دوم تیر 1401 برگزار می‌شود افزود: تمامی همکاران رسمی و پیمانی دارای عناوین شغلی سازمانی مرتبط با حرفه‌های مورد آزمون و خبرگان معرفی شده از هر معاونت، نیاز به شرکت در آزمون ندارند و کارت مهارت آن‌ها به صورت اتوماتیک صادر خواهد شد. کسانی که از این آزمون جا مانده اند و موفق به قبولی در اولین آزمون نشده اند می توانند در آزمون دوم شرکت کنند.

وی در پایان از زحمات مرکز طرح، برنامه و بودجه و تمامی معاونت ها به ویژه معاونت امور استانها که در برگزاری و نظارت آزمون همکاری صمیمانه ای داشتند و همچنین معاونت برون مرزی و صدا که در ارایه به موقع لیست خبرگان نقش به سزایی داشتند قدردانی کرد.

امتیاز شما