امروز سه شنبه  ۲۸ فروردين ۱۴۰۳

بررسی بازار فرآورده‌های گوشتی

مشاهده ۱۹۶
۱۴۰۲/۰۳/۱۷- ۱۰:۵۶

برنامه "مجله کشاورزی" چهارشنبه 17 خرداد ماه بازار فرآورده‌های گوشتی را بررسی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، پیشینگی صنعت فرآورده‌های گوشتی در کشور، بیش از 90 سال است. در حال حاضر، حدود 170 کارخانه‌ی فرآورده‌های گوشتی در ایران فعالیت دارند که ظرفیت اسمی آن‌ها افزون بر 5/1 میلیون تن در سال است. این کارخانه‌ها هم اکنون، به دلیل شرایط اقتصادی و بهداشتی ناشی از همه‌گیری بیماری کووید-19، کم‌تر از یک سوم این مقدار را تولید می‌کنند. این صنعت، سال‌هاست که با چالش‌های بسیاری از جمله رقابت با دیگر تولیدکنندگان مواد خوراکی فرآوری شده و تبلیغات منفی مبنی بر ناسالم بودن فرآورده‌های گوشتی فرموله شده (سوسیس و کالباس) روبرو است.  از سوی دیگر پیشرفت‌های فناورانه در صنایع غذایی، ‌ماندن پایدار در بازار را با مشکل مواجه کرده است. بنابراین صنایع فرآورده‌های گوشتی برای بقای خود در بازار نیازمند بهبود کیفیت فرآورده‌های موجود و یا ساخت فرآورده‌های جدید با بهره‌گیری از مدیریت دانش و نیز حمایت از پژوهش‌های کاربردی برای اطلاع رسانی صحیح است.

مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی در برنامه امروز در مورد بازار فرآورده‌های گوشتی صحبت می‌کند.
برنامه" مجله کشاورزی" به تهیه کنندگی آتنا ابراهیمی معیر روز ساعت ۱۵:۰۵ از رادیو اقتصاد موج اف ام ردیف ۹۸ مگاهرتز پخش می‌شود.

امتیاز شما