امروز جمعه  ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
دانشجوی نخبه‌ای که در رشته‌های مختلف افتخارآفرینی کرده است
دانشجوی نخبه‌ای که در رشته‌های مختلف افتخارآفرینی کرده است

نگاهی به آثار تاریخی و غذا‌های دامغان

مشاهده ۳۵۹
۱۴۰۱/۰۹/۲۰- ۱۵:۲۳
تعداد بازدید:359

پیمان کلانی، دانشجوی نخبه و فعال فرهنگی گفت: من در دانشگاه سمنان در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل می‌کنم اما در سه حوزه گرافیک، طراحی سایت و طراحی رابط و تجربه کاربری نیز فعالیت دارم. من مدرک طراحی تجربه کاربری خود را از شرکت گوگل دریافت کردم و مدرک گرافیک را نیز از آموزشگاه کالارت کالیفرنیا گرفتم. من همچنین راهنمای تورهای تاریخی و فرهنگی بوده‌ام و در حوزه نجوم نیز فعالیت داشته‌ام.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، کلانی در برنامه شب نشینی ادامه داد: خانواده همواره من را به گونه‌ای تربیت کردند که تک بعدی نباشم و از کودکی تا کنون همواره در حوزه‌های مختلف فعالیت کردم و به همین دلیل رشد بیشتری داشته‌ام؛ حضور من در حوزه‌های مختلف توانستم مشاور آموزشگاه گاج شوم و اکنون سه سال است در این حوزه فعالیت دارم.

وی افزود: من به افتخاراتی که کسب کردم می‌بالم اما هیچ زمان گذشته خود را فراموش نمی‌کنم؛ من همیشه تلاش می‌کنم پیشرفت داشته باشم و رشد کنم. خانواده من بیش از همه الگوی مناسبی برای من بوده‌اند.
او گفت: دامغان قسمتی تاریخی فوق‌ العاده‌ای دارد که تعداد آثار آن به بیش از ۲۵۰ مورد می‌رسد؛ در کنار آثار تاریخی نیز طبیعت فوق‌العاده‌ای نیز وجود دارد.
کلانی اظهار داشت: من در رشته‌های ورزشی مختلفی ورزش کردم و تجربه حضور در رشته والیبال، فوتبال، شنا، فوتسال و اسکیت را دارم؛ از بین رشته‌های ورزشی برخی از آن‌ها را به طور جدی دنبال کردم و برای مثال در فوتسال دروازه‌بان برتر شدم و در والیبال نیز دو مرتبه تست تیم ملی رفتم.
فرشته عبداله‌زاده، مادر کلانی گفت: من کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی هستم که ده سال می‌شود آموزشگاهی در این حوزه دارم؛ همچنین به همراه پسرم تورلیدری می‌کنم و در این فعالیت همراه هستیم.
وی افزود: غذای شاخص دامغان مانی‌پلو است و معنای آن از ماندگاری می‌آید؛ این غذا شباهتی به آثار نقاش ساسانی، مانی دارد. در دامغان شیرینی‌های معروفی نیز وجود دارند. غذای دیگر دامغان خورشت پسته است که طرفداران بسیاری دارد. من در دوره‌های مختلف جشنواره‌های آشپزی در ایتالیا، دبی و کشورهای دیگر به عنوان نماینده آشپزی حضور پیدا کردم.
گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم می‌رود و تهیه کننده این برنامه نیز علی درویش است. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمان‌های برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini. irani بارگذاری می‌شود.

 

امتیاز شما