امروز جمعه  ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
چرا ۱۳ آبان روز مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی است؟
چرا ۱۳ آبان روز مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی است؟

سردار علیرضا افشار: ایستادگی در برابر آمریکا ضروری است

مشاهده ۲۳۵
۱۴۰۱/۰۸/۱۴- ۱۱:۱۶
تعداد بازدید:235

علیرضا افشار تربتی، رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی، رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران و از دانشجویان تسخیر لانه جاسوسی گفت: در روز ۱۳ آبان سه اتفاق مهم رخ داده که از اهمیت بسیار بالایی در تاریخ انقلاب برخوردار است؛‌ اول تبعید حضرت امام خمینی (ره) بود که در سال ۱۳۴۳ اتفاق افتاد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، افشار ادامه داد: در سال ۵۷ نیز در روز دانش‌آموز بسیاری از دانش‌آموزان جلوی دانشگاه تهران به اعتراضات می‌پرداختند که متاسفانه بسیاری از آن‌ها کشته شدند.

وی افزود: همچنین پس از پیروزی انقلاب در این روز دانشجویان تصمیم گرفتند تا لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کنند؛ آن‌ها اسنادی را کسب کردند که باعث شد جاسوسی آمریکا در ایران اثبات شود.
او اظهار کرد: متاسفانه تبلیغاتی که در سطح بین‌المللی صورت می‌گیرد اختلافات ایران و آمریکا را به خاطر تسخیر لانه جاسوسی می‌داند اما در حقیقت ما پیش از آن نیز با آمریکا مشکل داشتیم چرا که آن‌ها با مشکل داشتند.
رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی، رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران و از دانشجویان تسخیر لانه جاسوسی گفت: در سال ۵۷ مردم می‌خواستند تا دولت مورد نظر خود را داشته باشند و جمهوری اسلامی نیز با انجام رفراندوم به مردم قدرت انتخاب داد؛ این اقدامی‌بود که در هیچ انقلاب دیگری مشاهده نمی‌شود. با وجود آن که این انقلاب کاملا مردمی‌بود اما آمریکا باز خواست تا با آن مخالفت کند و این مشکلات را افزایش دهد.
افشار ادامه داد: ما اموال بسیاری در آمریکا داشتیم که آمریکا پس از انقلاب آن‌ها را بلوکه کرد و نگذاشت از آن‌ها استفاده کنیم. شرایط آن زمان و دخالت‌های آمریکا باعث شد دانشجویان تصمیم بگیرند به لانه جاسوسی آمریکا حمله کنند.
وی افزود: دانشجویان تصمیم گرفتند تا راهپیمایی به سمت سفارت آمریکا داشته باشند و تنها افرادی که مشخص شده بودند در تسخیر لانه جاسوسی شرکت کنند. بر اساس قوانین بین‌المللی هیچ سفارتی حق دخالت در امور و قوانین کشوری که در آن حضور دارد را ندارد اما آمریکا این قوانین را در آن زمان زیر پا گذاشته بود.
او اظهار کرد: چهارصد و چهل و چهار روز آمریکایی‌ها در ایران گروگان بودند و در این دوران اتفاقات سیاسی بسیاری رخ داد. مهم‌ترین حادثه در این چهارصد و چهل و چهار روز حمله آمریکا به طبس بود که سعی داشت از آن طریق جاسوسان خود را آزاد کند.
رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی، رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران و از دانشجویان تسخیر لانه جاسوسی گفت: این حادثه تحدیدات آمریکا در منطقه و قدرت پوشالی آن‌ها را زیر سوال برد. این حمله نظامی‌به هیچ جایی نرسید و آمریکا به شدت تحقیر شد.
او ادامه داد: بخش عمده‌ای از اسناد لانه جاسوسی آمریکا با رشته کن کاغذ از بین رفته بودند؛ بسیاری از دانشجویان تصمیم گرفتند با همکاری یکدیگر اسناد را به یکدیگر بچسبانند و از ماهیت آن‌ها باخبر شوند.
افشار اظهار کرد: از این اسناد ۷۶ جلد کتاب درآمد و در آن موضوعات مختلفی وجود داشت؛ در بین این اسناد حتی اطلاعات کشورهای دیگر نیز بود چرا که شاه مانند ژاندارم آمریکایی‌ها در منطقه خود را نشان می‌داد.
وی افزود: این اسناد دو سال پس از آزادی گروگان‌ها تکمیل شدند و درسی را به ما دادند که اگر پیشرفت و استقلال می‌خواهیم باید در برابر زورگویی‌های آمریکا ایستادگی کنیم.
برنامه صبحگاهی "صبح پارسی" که از دوشنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۹ صبح به تهیه کنندگی علیرضا نظارت از شبکه جام جم پخش می‌شود، جمعه 13 آبان، با موضوع استکبار جهانی بر روی آنتن رفت. در این برنامه پس از پخش آیتم‌ها و نماهنگ صبح پارسی؛ محمد قاسمی و کیمیا گیلانی با علیرضا افشار تربتی، رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی، رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران و از دانشجویان تسخیر لانه جاسوسی به گفت و گو نشستند.

 


امتیاز شما